ΑΝΤ1 καλεί Λάκη για δύο νέα κωμικά πρότζεκτ

Must Read

Σε μια εποχή που το τηλεοπτικό κοινό έχει ανάγκη να γελάσει πιο πολύ από ποτέ με όλα αυτά τα φρικτά και δυσάρεστα που συμβαίνουν στην κοινωνία μας (από την πανδημία, την οικονομική κρίση, τον πόλεμο στην Ουκρανία μέχρι την υπόθεση-σοκ της Πάτρας), ο ΑΝΤ1 σκέφτεται για μία ακόμη φορά τη Νο 1 επιλογή στη σάτιρα: τον Λάκη Λαζόπουλο, με τον οποίο είχε να συνεργαστεί από το 2018 με τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους».

Σε πείσμα των πολλών, το πείραμα με τους «Ράδιο Αρβύλα» πέτυχε, και δεν είναι τυχαίο ότι ο Αντώνης Κανάκης, παρά την καυτή σάτιρα σε όλη την πολιτική ζωή του τόπου, κατάφερε να χτυπήσει «κόκκινο» στην τηλεθέαση και ο σταθμός να δει διψήφια νούμερα τηλεθέασης και τη διαφήμιση να ρέει!

Ακόμη και ο Μάρκος Σεφερλής, παρόλο τον πόλεμο που τρώει από συστημικά σάιτ και ανταγωνιστικά κανάλια, βλέπει τους τηλεθεατές να τον ακολουθούν πιστά στον ΑΝΤ1 με τη «Super Mammy»!

Μέσα σε αυτό το κλίμα το κανάλι ήδη έχει αρχίσει την οργάνωσή του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς τη φετινή χρονιά δεν του πήγαν όλα ρόδινα όσον αφορά τα περισσότερα projects και κυρίως τα reality που έβγαλε στον αέρα.

Έτσι, σκοπεύει να συνεργαστεί ξανά με τον Λάκη Λαζόπουλο, και μάλιστα οι δύο πλευρές σκέφτονται να βγάλουν στον αέρα πρώτον ένα ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και δεύτερον τη γαλλική κωμωδία «Θεέ μου τι σου κάναμε;», που είχε προτείνει και πριν από κάποια χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος στον σταθμό και έχει ως στόρι έναν πατέρα που βλέπει τις κόρες του να παντρεύονται αλλόθρησκους! Μάλιστα, ο Λάκης αυτή την κωμωδία είχε ανεβάσει με επιτυχία το 2015 στη σκηνή του θεάτρου Γκλόρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This