Ανδρέας Θεοδωρόπουλος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Να ξέρετε ότι έχετε δικηγόρο ενώπιόν σας και όχι πλαστικό χειρουργό»

«Είσαι γελοίος» απάντησε η παρουσιάστρια

Must Read

Ένταση προκλήθηκε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου όταν βγήκε να μιλήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδώροπουλος.

Στην εκπομπή συζητούσαν τις εξελίξεις στην υπόθεση μαστροπείας του Κολωνού και βγήκε συνδεδεμένος μέσω Skype o δικηγόρος για να παρέμβει σχετικά με τα δεδομένα. Ο διάλογος που προέκυψε ήταν ο ακόλουθος:

 «Την τελευταία φορά που μιλήσατε μαζί μου κυρία Καινούργιου είπατε ότι δε θέλατε καμία επικοινωνία μαζί μου» είπε αρχικά ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Τότε γιατί βγήκατε σήμερα;» «Βγήκα για να σας πω το εξής… είπατε για το ποιόν του ανθρώπου. Να ξέρετε ότι έχετε δικηγόρο ενώπιόν σας και όχι πλαστικό χειρούργο. Καλή σας μέρα», είπε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος στην Κατερίνα Καινούργιου και αποχώρησε από τη ζωντανή σύνδεση.

«Ντροπή σας», ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει στη συνέχεια: «Όχι όχι, θα απαντήσω. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε κάτι πιο έξυπνο. Το να με χτυπάτε σε αυτό το κομμάτι – ένας άνδρας υποτίθεται- πραγματικά γελάω. Γελάω γενικότερα γιατί διαβάζω διάφορα, είστε απλά γελοίος και παρακαλώ τώρα τους συναδέλφους μου, ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή. Γιάννη, Κατερίνα, δεσμεύεστε; Έτσι όπως είναι να πει για εμένα; Μακάρι να έκανε εκείνος καμιά πλαστική. Είναι γελοίος. Να πούμε ότι ο κύριος Θεοδωρόπουλος ουκ ολίγες φορές με έχει εκθειάσει και έχει πάρει μόνος του τηλέφωνο για να βγει στην εκπομπή. Πιστέψετε με, σε τέτοιους δικηγόρους δεν έχω κανέναν σεβασμό, σε έναν πλαστικό μπορεί να έχω μεγαλύτερο από εσάς κύριε Θεοδωρόπουλε. Το κλείνουμε».


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This