Προσπαθήσαμε να μετρήσουμε τα παπούτσια της Ελένης Φουρέιρα και είναι αδύνατο

Η μεγάλη της αδυναμία είναι ένα ωραίο ζευγάρι ψηλοτάκουνα

Must Read

Η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα που απείχε από τα social media πλέον ανεβάζει αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της δείχνοντας και την φουσκωμένη της κοιλιά. Να θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια είναι σε σχέση εδώ και αρκετά χρόνια με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία.

Στο τελευταίο στιγμιότυπο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει μπροστά στην παπουτσοθήκη η οποία βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο γκαρνταρόμπα του σπιτιού της και τα παπούτσια στο φόντο είναι πραγματικά ατελείωτα.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας με τα πάρα πολλά ζευγάρια παπούτσια έγραψε: «I don’t do tears» ενώ εμείς καταλάβαμε πως έχει μεγάλη αδυναμία στα παπούτσια όπως η τηλεοπτική και κινηματογραφική ηρωίδα Carrie Bradshaw αλλά και η “Iron Butterfly” σύζυγος του δικτάτορα των Φιλιππίνων Imelda Marcos η οποία υπολογίζεται ότι διέθετε 1500 ζευγάρια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This