Γιώργος Κουτσουδάκης: Ο σύζυγος της Ελίνας Ακριτίδου που βλέπουμε για πρώτη φορά

Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά

Must Read

H Eλίνα Ακριτίδου έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις με τον ρόλο της στο σήριαλ «Καλημέρα Ζωή» να την κάνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Πρόσφατα, την είδαμε τηλεοπτικά να συμμετέχει στο σήριαλ «Τατουάζ».

Στην προσωπική της ζωή, είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Γιώργο Κουτσουδάκη και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, όμως οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες καθώς έχου επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ο Γιώργος δε μου λέει τι θαυμάζει σε μένα, αλλά πιστεύω όλα, γιατί… είμαι τέλεια! Νομίζω, απ’ όλα αυτά που έχω καταλάβει μέσα στα χρόνια που είμαστε μαζί, πως θαυμάζει το γεγονός ότι δεν το βάζω ποτέ κάτω και το ότι είμαι ανεξάρτητη. Εγώ, πάλι, θαυμάζω σ’ εκείνον τη φοβερή σταθερότητα, όπως και το στοιχείο της ασύλληπτης ελευθερίας που έχει μέσα του. Ενώ μοιάζει άνθρωπος που βρίσκεται μέσα σε καλούπι, συγχρόνως είναι τόσο φιλελεύθερος και ανοιχτός, που με εντυπωσιάζει», είχε εξομολογηθεί για τον σύζυγό της σε παλιότερη συνέντευξή της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» τόνισε πως είναι κατά του θεσμού του γάμου και ότι παντρεύτηκε για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους.

«Δεν είμαι υπέρ του θεσμού γενικότερα. Δεν μου αρέσουν οι συμβάσεις», δήλωσε αρχικά.

Και στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ο λόγος που παντρευτήκαμε ήταν τελείως τεχνικός. Μας συνέφερε φορολογικά με τον σύζυγό μου».

«Δεν θεωρώ ότι άλλαξε κάτι. Νομίζω πως εμείς βάζουμε τα τετραγωνάκια μας κι εμποδίζουμε τις σχέσεις μας. Θεωρώ ότι μια σχέση πρέπει να δουλεύεται πάρα πολύ, είτε είναι σε γάμο, είτε εκτός γάμου», ανέφερε η Ελίνα Ακριτίδου. 




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This