O Γιάννης Στάνκογλου τραγουδά «Πάει ο παλιός ο χρόνος» κολυμπώντας στη θάλασσα

Ο ηθοποιός αποχαιρέτησε το 2022 κάνοντας μια βουτιά καιρού επιτρέποντος

Must Read

O Γιάννης Στάνκογλου αυτή τη σεζόν τηλεοπτικά βρίσκεται στο σήριαλ του Alpha “Αυτή η νύχτα μένει” όπου συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη και υποδύεται τον Δήμαρχο Αγρινίου Χρήστο Αντωνίου, του οποίου η νεκρή σύζυγος είχε δεσμό με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου “Το Όνειρο”, Στρατή Βαρδάρη.

Τα Χριστούγεννα επίσης, προβλήθηκε όπως σχεδόν κάθε χρόνο, η ταινία “Το τανγκό των Χριστουγέννων” στο οποίο και πάλι ο Γιάννης Στάνκογλου πρωταγωνιστεί και υποδύεται έναν λοχαγό που είναι ερωτευμένος με τη σύζυγο του Αντισυνταγματάρχη του και μαθαίνει τανγκό για να χορέψει μαζί της στον χορό στη στρατιωτική λέσχη.

Όσον αφορά στο πως αποχαιρέτησε το 2022 ο ηθοποιός, με σύμμαχο τον καλό καιρό, έκανε μια βουτιά στη θάλασσα και βγαίνοντας από το νερό τραγούδησε το κομμάτι “Πάει ο παλιός ο χρόνος” ανεβάζοντας το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This