Ελένη Φουρέιρα: «Κρατάω ζεστή τη φουσκωμένη μου κοιλιά από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα»

Συμμορφώθηκε με τις καιρικές συνθήκες η τραγουδίστρια

Must Read

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στην τελική ευθεία για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί που θα είναι αγόρι και όπως εξομολογήθηκε η ίδια σε μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στην ελληνική έκδοση του περιοδικού Vogue πέρασε πολλά για να αποκτήσει.

@newsbreakgr

Ελένη Φουρέιρα: «Κρατάω ζεστή τη φουσκωμένη μου κοιλιά από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα» #elenifoureira

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak – newsbreak

Πατέρας του μωρού είναι ο σύντροφός της Ισπανός ποδοσφαιριστής Αλμπέρτο Μποτία. 

Η Ελένη Φουρέιρα είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη και το πρώτο τρίμηνο παρέμεινε στο κρεβάτι ακυρώνοντας όλες τις εμφανίσεις της όπως εξομολογήθηκε στο περιοδικό. Είπε επίσης πως έκανε πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση μέχρι που ξαφνικά τελικά το μωρό ήρθε με φυσιολογικό τρόπο.

Από τότε που έδειξε την φουσκωμένη της κοιλιά στο εξώφυλλο της ελληνικής Vogue, ξεκίνησε να τη δείχνει και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ώσπου την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, κατά την επέλαση της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα, χάρισε μια πόζα στην οποία κάλυπτε την κοιλιά της και στη λεζάντα έγραψε: «Κρατάω ζεστή τη φουσκωμένη μου κοιλιά από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This