Eλένη Φουρέιρα: Η πρώτη φωτογραφία του παιδικού δωματίου του γιου της

Η τραγουδίστρια έχει κρεμάσει ένα μεγάλο φυλαχτό πάνω στην κούνια για να μην τον πιάνει μάτι

Must Read

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε μητέρα στις 7 Φεβρουαρίου όταν έφερε στον κόσμο το γιο της. Πατέρας του μωρού είναι ο επί σειρά ετών σύντροφός της Ισπανός ποδοσφαιριστής Αλμπέρτο Μποτία. 

Ο γυναικολόγος της τραγουδίστριας Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης-Μητσάκος είπε για τη γέννηση του μωρού: «6 το πρωί της Τρίτης (07/02) μπήκε στο μαιευτήριο η Ελένη Φουρέιρα και γέννησε 3:20 το μεσημέρι. Ήταν συνεργάσιμη, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε έναν φυσιολογικό τοκετό. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα. Ισχύει ότι το μωρό μοιάζει στον Μποτία. Ήταν μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού και συμμετείχε πάρα πολύ.  Από την πρώτη στιγμή που έμεινε έγκυος ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά. Θηλάζει συνέχεια τον γιο της».

Σε συνέντευξη που έδωσε η τραγουδίστρια στην ελληνική έκδοση του περιοδικού Vogue, εξομολογήθηκε πως δυσκολεύτηκε πολύ να γίνει μητέρα και έκανε προσπάθειες μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης όμως τελικά το μωρό ήρθε με φυσιολογικό τρόπο. Ταυτόχρονα μοιράστηκε το ότι είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη που την καθήλωσε στο κρεβάτι τους πρώτους μήνες ενώ τώρα αισθάνεται πλέον άτρωτη.

Eδώ και μία εβδομάδα η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο σπίτι μαζί με το γιο της και σήμερα το μεσημέρι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία του παιδικού του δωματίου στο οποίο διακρίνεται ένα μεγάλο φυλαχτό πάνω από την κούνια του για να μην τον πιάνει το κακό μάτι. Η διακόσμηση του δωματίου είναι μίνιμαλ και οι χρωματισμοί απαλοί, ενώ υπάρχει και μια άνετη πολυθρόνα για να κάθεται να τον θηλάζει και να τον κοιμίζει.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This