Χάντερ Σέιφερ: «Οσκαρική» τρανσέξουαλ η νέα μούσα του Λάνθιμου

Η Χάντερ Σέιφερ, κόρη πάστορα, στη νέα ταινία του σκηνοθέτη με τίτλο «And»

Must Read

Στο «κλαμπ» με τις μούσες του Γιώργου Λάνθιμου έχει μπει η Χάντερ Σέιφερ. Η τρανσέξουαλ πρωταγωνίστρια του «Euphoria», που με την ημίγυμνη εμφάνισής της έκλεψε τις εντυπώσεις στο πάρτι μετά τα Οσκαρ, θα βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη σταρ του Ελληνα σκηνοθέτη Εμα Στόουν στη νέα του ταινία «And».

Την αποκάλυψη ότι συνεργάστηκε με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη έκανε πρόσφατα η ίδια η 24χρονη ηθοποιός και μοντέλο, λέγοντας ότι έχει υποδυθεί έναν χαρακτήρα της ταινίας, στην οποία εμφανίζονται επίσης η Εμα Στόουν, ο Γουίλεμ Νταφόε, ο Τζο Αλγουιν, η Μάργκαρετ Κουόλι και ο Τζέσι Πλέμονς. Πρόκειται για κωμωδία σε σενάριο του Λάνθιμου και του Ευθύμη Φιλίππου, τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ, ενώ εκτιμάται ότι θα βγει στους κινηματογράφους εντός του έτους.

Με τη συμμετοχή της στο «And» η Σέιφερ προστίθεται στις επιτυχημένες ηθοποιούς με τις οποίες έχει συνεργαστεί -και μάλιστα περισσότερες από μία φορά ο Ελληνας σκηνοθέτης, με κορυφαίες την Εμα Στόουν, την Ολίβια Κόλμαν και τη Ρέιτσελ Βάις. Η 24χρονη, που παίρνει τη σκυτάλη από τις δύο τελευταίες μπροστά στην κάμερα του Λάνθιμου, έγινε παγκοσμίως γνωστή ως ηθοποιός μέσα από τον ρόλο της τρανσέξουαλ Τζουλς Βον στην τηλεοπτική σειρά «Euphoria» του HBO.

Γεννημένη στο Τρέντον του Νιου Τζέρσεϊ, μεγάλωσε σε συντηρητική οικογένεια, καθώς ο πατέρας της Μακ Σέιφερ είναι πρεσβυτεριανός πάστορας. Οπως έχει δηλώσει η ίδια, όταν αποφάσισε να γίνει τρανσέξουαλ έμαθε τα πάντα για τη διαδικασία αλλαγής φύλου μέσω διαδικτύου, διότι δεν μπορούσε να μιλήσει για το θέμα στους γονείς της.

Με σπουδές στη Σχολή Καλών Τεχνών στη Βόρεια Καρολίνα, άρχισε την καριέρα της ως μοντέλο και συνεργάστηκε με κορυφαίους οίκους, μεταξύ των οποίων οι Tommy Hilfiger, Dior, Versus Versace και Miu Miu. Παράλληλα ανέπτυξε έντονη ακτιβιστική δράση για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, χάρη στην οποία το 2021 το περιοδικό «Time» τής έδωσε μια θέση στη λίστα με τους «100 αναδυόμενους ηγέτες που διαμορφώνουν το μέλλον».

Το ντεμπούτο της ως ηθοποιού ήρθε το 2019 στο «Euphoria», οι θαυμαστές του οποίου τώρα περιμένουν την προβολή της τρίτης σεζόν. Στα γυρίσματα γνώρισε και ερωτεύτηκε τον τωρινό σύντροφό της Ντόμινικ Φάικ, ο οποίος υποδύεται τον Ελιοτ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This