Γιάννης Πάριος: Η σπάνια φωτογραφία με τους τέσσερις γιους του από το 2007

Ο περήφανος μπαμπάς ποζάρει με τα αγόρια του

Must Read

Ο Γιάννης Πάριος είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ερμηνευτές και μετρά πάρα πολλά χρόνια πορείας στα καλλιτεχνικά πράγματα με πολλούς θαυμαστές. Ο Γιάννης Πάριος είναι ο τραγουδιστής του έρωτα και έχει πει τραγούδια ύμνους που είναι διαχρονικά.

Ως γνωστόν ο Γιάννης Πάριος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών: Έχει δυο γιους από τον πρώτο του γάμο με τη Ντίνα Μαρκοπούλου, τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη και άλλους δυο, από τον δεύτερο γάμο του με τη Σοφία Αλιμπέρτη, τον Μιχαήλ Άγγελο Βαρθακούρη και τον Νικόλα Βαρθακούρη. Τα παιδιά έχουν άψογες σχέσεις μεταξύ τους αλλά και με τον πατέρα τους.

Πίσω στο 2007, ο Γιάννης Πάριος και οι τέσσερις γιοι του πόζαραν μαζί στο φακό, σε μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This