Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19 Μαρτίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Η απαράμιλλη αυτοπεποίθηση που έχετε, σας κάνει να μην αρκείστε στο μέτριο και το λίγο να μη σας λέει τίποτα, οπότε ριχτείτε στη μάχη. Βρείτε τον καλύτερό σας εαυτό και αναπτύξτε την ελευθερία δράσεως, μια που η μονοτονία και οι περιορισμοί στις σχέσεις δεν σας ταιριάζουν. Η άνοδος στον οικονομικό σας τομέα θα είναι θεαματική, γι’ αυτό κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων με αξιοπρέπεια και πάνω απ’ όλα πρωτοποριακό πνεύμα. Εκμεταλλευτείτε την αίσθηση του χιούμορ που διαθέτετε σε προσωπικό επίπεδο, είναι ένα πλεονέκτημα για να προσεγγίσετε θετικά τη ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να πιστεύετε πως έχετε ερωτευτεί άπειρες φορές μέχρι στιγμής στην προσπάθειά σας να βρείτε τον τέλειο άνθρωπο, αλλά αυτό που χρειάζεται να μάθετε είναι πως για να κρατήσει μια αγάπη πρέπει να αναπτυχθεί και να γίνει βαθύτερη. Γι’ αυτό σταματήστε ό,τι σας κουράζει και σας καταπιέζει και μην ψάχνετε σε λάθος πρόσωπα να βρείτε ό,τι αναζητάτε. Αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας πνίγουν και αφεθείτε στη μαγεία ενός καινούργιου έρωτα που έρχεται να αναστατώσει τη ζωή σας και να σας γεμίσει ευτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκμεταλλευτείτε τη διανοητική ικανότητα που έχετε, για να καταλάβουν οι άλλοι πως δεν είστε τόσο άστατοι. Αποτοξινωθείτε από κακές συνήθειες και βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε την εσωτερική σας ένταση, για να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας. Ετσι κι αλλιώς οι μεγάλες αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί και πλέον ξέρετε τι θέλετε και ποιους τομείς πρέπει να προσέξετε για να δουλέψουν σωστά οι δικοί σας μηχανισμοί. Θα μπορείτε να είστε παραγωγικοί και να καταλήξετε σε συμφωνίες. Από εσάς εξαρτάται πού θα αποταμιεύσετε και πού θα είστε σπάταλοι, καθώς οι οικονομικές σας σκέψεις θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναπτερώστε το ηθικό σας και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σας, αρκεί να κάνετε κι εσείς τη δική σας προσπάθεια να βρεθείτε μαζί και όχι μόνο να περιμένετε εγγυήσεις για να δώσετε την καρδιά σας. Μια συζήτηση ή μια καινούργια γνωριμία θα σας ανοίξει τον δρόμο για νέες ιδέες και σχέδια. Κάποιες εντάσεις που θα εμφανιστούν δεν είναι ικανές να χαλάσουν το τέλειο κλίμα που θα επικρατεί στις σχέσεις σας, αρκεί να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και πέσετε στην παγίδα να ανταλλάξετε λόγια που δεν εννοείτε.

ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε την εβδομάδα για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, καθώς οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας. Δημιουργήστε σοβαρές και διαχρονικές σχέσεις για να αισθανθείτε τη σταθερότητα που χρειάζεστε, χωρίς αυτή τη φορά να προσπαθήσετε να τις αποφύγετε προβάλλοντας σαν ατού την ανάγκη σας για ελευθερία. Η συνέπεια απέναντι στα άτομα που θα συναναστραφείτε θα είναι το «κλειδί» για την εξέλιξή σας. Ανακαλύψτε και ασχοληθείτε με καινούργια ενδιαφέροντα, και ανανεώσετε την αισθηματική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε συζητήσεις με τον σύντροφό σας, αλλά αν δεν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή μην αισθανθείτε σαν το ψάρι έξω από το νερό, γιατί αν επιχειρήσετε να καταλήξετε «με το έτσι θέλω» σε ασφαλή δεδομένα θα χαλάσετε την καλή διάθεση. Αφήστε τα πολλά λόγια για αργότερα και ασχοληθείτε με πιο ουσιώδη πράγματα, που θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές. Οι προκλήσεις για επιτυχία θα είναι περισσότερες, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τις ήδη υπάρχουσες πηγές ενέργειάς σας και ανακαλύψτε και άλλες που είναι κοντά σας αλλά δεν τις είχατε εκτιμήσει όσο άξιζαν.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί να μη σας αρέσουν οι δεσμεύσεις, αλλά όταν αισθάνεστε ότι σας προκαλεί η περιπέτεια, δύσκολα θα πείτε «όχι». Η εβδομάδα φέρνει στον δρόμο σας καινούργια πρόσωπα και γνωριμίες, αλλά τάζει στο πλευρό σας και φίλους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Μιλήστε μαζί τους και ανακαλύψτε πράγματα που δεν ξέρατε και αγνοούσατε, αλλά θα σας είναι χρήσιμες πληροφορίες για το μέλλον. Θα υπάρξουν κάποιοι προβληματισμοί και αναστάτωση στον εργασιακό σας χώρο, αλλά δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Φροντίστε να τελειώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε, χωρίς να περιορίζεστε και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για περισσότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκδηλώστε τον ερωτισμό σας σε άτομα που πιστεύετε ότι αξίζουν και μην αναλώνεστε σε ανούσιες σχέσεις ή περιπέτειες της μιας βραδιάς. Θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, που στην πορεία θα εξελιχθούν σε σχέση. Χρησιμοποιείτε συχνότερα τη λογική σας, για να μπορέσετε να αγαπήσετε τους άλλους γι’ αυτό που είναι και όχι για όπως σας βολεύει, γιατί μπορεί ο ρομαντισμός να είναι απαραίτητος για να λειτουργήσει η σχέση, αλλά η πλασματική εικόνα μπορεί και είναι ικανή να τη διαλύσει. Πάρτε απόφαση να γοητεύσετε τον άνθρωπο της ζωής σας και αφήστε στην άκρη τη δυστροπία και τον εγωισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξανακοιτάξτε φιλίες ή φλερτ που υπάρχουν στη ζωή σας με άλλο μάτι, γιατί τώρα φαίνεται πως έχει σκοπό να καταλήξει κάπου και ίσως ανακαλύψετε πως ταιριάζετε περισσότερο απ’ ό,τι πιστεύατε στην αρχή. Πάρτε πρωτοβουλίες και δείξτε την αξία σας για να πετύχετε τους στόχους σας, διαχωρίζοντας την κοινή αντίληψη από τις ακραίες ιδέες. Ομως θα πρέπει να θυμάστε πως για κανέναν λόγο δεν θα πρέπει να δράσετε παρασκηνιακά ή να πάρετε μέρος σε ανούσιες συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις, γιατί θα είναι μείον για τη μελλοντική σας πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απελευθερωθείτε ψυχικά και πρακτικά για να μπορέσετε να προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα και παράλληλα να αλλάξετε τρόπο σκέψης, αξιοποιώντας όλες τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Χειριστείτε προσεκτικά τα οικονομικά σας ζητήματα, καθώς η επιθυμία σας για ασφάλεια ίσως να είναι εξαιρετικά υπερβολική. Φερθείτε έξυπνα και μην αφήσετε τον σκεπτικισμό σας να εναλλάσσεται με την ευπιστία. Δεθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας και από εκεί αντλήστε την ασφάλεια που έχετε ανάγκη για να λειτουργήσετε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως πρέπει να πέσετε θύμα των άλλων και χωρίς να σας πιάσει η καταπιεστική επιθυμία σας να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή αυτό που θα σας εξιτάρει είναι το μυστήριο και όχι το συναίσθημα, όσοι είστε ελεύθεροι αποφασίστε να δεσμευτείτε σε μία σχέση που είναι πολύ πιθανόν να σας οδηγήσει σε γάμο. Σχεδιάστε τη στρατηγική σας όπως κάνετε συνήθως για να κινηθείτε πιο ευέλικτα, αλλά μην το παρακάνετε και περιμένετε περισσότερο από όσο πρέπει για να δράσετε, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να σας προλάβει κάποιος άλλος και αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει καταλήξει στην αγκαλιά άλλου ατόμου, εσείς θα είστε ο μοναδικός φταίχτης.

ΙΧΘΥΣ: Μπορεί να είστε αρκετά συντηρητικοί σαν άτομα, αλλά παράλληλα μπορείτε να είστε πολύ τρυφεροί και τολμηροί, και το έχετε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Τολμήστε, και μην κρύβεστε πίσω από εικονικούς τοίχους πιστεύοντας πως το ιδανικό πρόσωπο των ονείρων σας θα σας ανακαλύψει όπου και αν είστε. Σε όλους αρέσουν τα παραμύθια για το ευτυχισμένο τέλος τους, αλλά τίποτα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αν δεν βάλετε κι εσείς το χεράκι σας. Οπότε κινηθείτε χωρίς δισταγμούς αν θέλετε όσοι έχετε ήδη σχέση να καρποφορήσει και οι ελεύθεροι να βρείτε την απόλυτη ιδανική σχέση για εσάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This