Αντώνης Ρέμος: «Η Βανδή ζει τη δεύτερη εφηβεία της» – Η, όλο νόημα, απάντηση της τραγουδίστριας

Must Read

Στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος και οι δυο τους αναπόλησαν τα παλιά και συγκεκριμένα τις συνεργασίες τους. Μέσα από τον μίνι διάλογο που είχαν μάλιστα αποκαλύφθηκε πως ενδέχεται να ξανασυνεργαστούν στο μέλλον.

«Έχω να θυμάμαι τα ωραιότερα χρόνια μαζί σου και τα ωραιότερα που θα έρθουνε. Γιατί εμείς δεν τελειώνουμε, έτσι;», Είπε ο γνωστός τραγουδιστής στη συνάδελφό του με εκείνη να του απαντάει: «Τηλεόραση να μην ξανακάνουμε μαζί».

O Αντώνης Ρέμος φαίνεται πως είχε ξεχάσει την συνεργασία που είχαν στο Rising Star και του το θύμισε η τραγουδίστρια, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ενδέχεται να ξαναβρεθούν μαζί τηλεοπτικά.

«Κάτι έχω στο μυαλό μου, θα ξανακάνουμε», του είπε με εκείνον να απαντά: «Όταν βάζεις κάτι στο μυαλό σου εσύ».

«Σε αγαπώ πολύ, χαίρομαι πολύ για σένα και..», είπε στη συνέχεια ο τραγουδιστής, με τη Βανδή να τον διακόπτει. Ο Αντώνης Ρέμος τότε, συνέχισε λέγοντας: «Τι άλλο να πω; Να την αγαπάτε τη Δέσποινα, γιατί είναι καταπληκτικό παιδί και είναι έτσι, χρόνια τώρα και θα παραμείνει. Και τώρα ζει τη δεύτερη εφηβεία της».

Η κριτής του J2US δεν άφησε ασχολίαστη την μπηχτή του φίλου της και του απάντησε όλο νόημα πως: «Δεν είναι δεύτερη εφηβεία, είναι δεύτερη ευκαιρία», αναφερόμενη στον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

@antonisderiz

#vandi#remos #enastron

♬ πρωτότυπος ήχος – Antonis Deriz

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This