Δωροθέα Μερκούρη για το επεισόδιο με τον εφοπλιστή στο θέατρo: «Ήταν άσχημο, ένιωσα περίεργα…»

Must Read

Ένα φραστικό επεισόδιο από θεατή προκλήθηκε την περασμένη Πέμπτη (9 Μαρτίου) στο θέατρο του Νέου κόσμου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η παράσταση.

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της παράστασης του Κωνσταντίνου Ρήγου «Πεταλούδες στο Στομάχι», ο γνωστός εφοπλιστής Αλέξανδρος Κωνσταντίνος Βερνίκος, απηύθυνε προς τους ηθοποιούς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Το θέατρο με την σειρά του απάντησε με εξώδικο.

Για το πρωτοφανές επεισόδιο μίλησε μία εκ των πρωταγωνιστριών της παράστασης στην εκπομπή «Γεια σου» και αυτή δεν είναι άλλη από την Δωροθέα Μερκούρη.

«Την Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, κατά τη διάρκεια της παράστασης “Πεταλούδες στο στομάχι”, ο θεατής, κ. Αλέξανδρος Κωνσταντίνος Βερνίκος απηύθυνε προς τους ηθοποιούς της παράστασης χαρακτηρισμούς, που για λόγους κοσμιότητας δεν θα επαναλάβουμε.

Μόλις βεβαιωθήκαμε από τους παριστάμενους για την ταυτότητα του συγκεκριμένου, διαμαρτυρηθήκαμε έντονα εξωδίκως», είπε αρχικά η ηθοποιός και πρόσθεσε:  «Δεν έβριζε ακριβώς, έκανε κριτική. Αυτό που σκεφτόταν το έλεγε δυνατά, αλλά ήταν λίγο με περίεργες λέξεις. Δεν ζήτησε συγγνώμη αμέσως, έφυγε. Ζήτησε συγγνώμη, αφού ο παραγωγός μας πήρε τον δικηγόρο και πήγαμε σαν θέατρο να κινηθούμε νομικά.

Ήμουν στη σκηνή, αυτό το έργο έχει να κάνει με τον έρωτα και την αγάπη. Οπότε καταλαβαίνεις ότι έχει να κάνει και με την σεξουαλικότητά μας, κάτι το οποίο είναι πολύ φυσιολογικό».

«Ήταν άσχημο, δεν ήταν ωραίο, εγώ ένιωσα περίεργα και δεν άκουγα ακριβώς τι έλεγε, αλλά άκουσα τι έλεγε για τα άλλα παιδιά. Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα», κατέληξε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This