Τζούλια Νόβα :«Έχω ακόμα ερωτηματικά για τον πατέρα μου, δεν θέλω επαφές μαζί του» 

Το μοντέλο μίλησε για την οικογένεια της και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Must Read

Η Τζούλια Νόβα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις τυπικές σχέσεις που έχει με τον πατέρα της, στο μπούλινγκ που δέχθηκε τα πρώτα χρόνια που ήρθε στην Ελλάδα καθώς και τις ανήθικες προτάσεις που της έγιναν στον χώρο της εργασίας της.

Να θυμίσουμε ότι η Τζούλια Νόβα είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη Βιντζηλαίο και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Δαείρα που σήμερα είναι 15 μηνών.

«Ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν 13 ετών. Μου έλειπε η μαμά μου που ήταν στην Ελλάδα και ήθελα να έρθω. Όταν ήρθα δεν ήξερα να λέω ούτε το καλημέρα, αλλά το ήθελα σαν τρελή. Τα πράγματα στην παιδική μου ηλικία ήταν δύσκολη, ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών, έχω ακόμα ερωτηματικά από τον πατέρα μου. Δεν θέλω επαφές μαζί του» είπε η Τζούλια Νόβα.

Για την σχέση με τον πατέρα της και τον ετεροθαλή αδελφό της, η Τζούλια Νόβα ανέφερε ότι: «Κάποια στιγμή μίλησα με τον αδερφό μου γιατί μάλλον είδε στο Instagram ότι γέννησα και με πήρε τηλέφωνο. Του έστειλα και φωτογραφίες, μιλήσαμε λίγο. Είμαστε αδέλφια από τον ίδιο πατέρα, τον έχω δει στην ζωή μου τρεις φορές. Μου έδωσε ευχές και από την πλευρά του μπαμπά μου αλλά μέχρι εκεί».

Όσον αφορά τον ρατσισμό και το μπούλινγκ που έχει δεχτεί, η Τζούλια Νόβα εξομολογήθηκε: «Τον περισσότερο ρατσισμό τον έχω δεχτεί από καθηγητές. Ακόμα και στην ζωγραφική και στην γυμναστική δεχόμουν κριτικές και μου έβαζαν κακούς βαθμούς. Έχω δεχτεί μπούλινγκ και από συντρόφους».

Για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί εξομολογήθηκε: «Δεν περίμενα ότι θα δεχτώ ανήθικες προτάσεις τόσο απροκάλυπτα. Μου έτυχε δύο φορές, Τον έναν τον έκανα μπλοκ και τον άλλο τον διαχειρίστηκα πιο χαλαρά, το έπαιξε χαζή και απλά δεν ξαναβρεθήκαμε» αποκάλυψε στη συνέχεια και τέλος, αναφέρθηκε και στην συμμετοχή της στον «Τροχό της Τύχης», λέγοντας: «Όταν είπε ότι υπέφερα εννοούσα πως όταν είσαι όρθιος για 10 και 12 ώρες με τακούνια, δεν υποφέρεται. Αν κάποιος νομίζει ότι είναι οκ και το αντέχει, ας το κάνει, εγώ δεν το άντεχα».




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This