Τι απαντά ο Χρήστος Μάστορας για το… φιλί με τη Δέσποινα Βανδή

«Με κάνει να νιώθω πολύ άβολα....»

Must Read

Χαμός έχει γίνει με βίντεο που δείχνουν τον Χρήστο Μάστορα και τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζονται, να έρχονται πολύ κοντά.

Οι δυο τραγουδιστές έρχονται σε απόσταση αναπνοής, με πολύ κόσμο να νομίζει ότι φιλήθηκαν στο στόμα.

Ο Χρήστος Μάστορας αισθάνθηκε άσχημε με τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί και έτσι, με μια ανάρτηση στο Instagram, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Και έγραψε: «Καταλαβαίνω ότι θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, τα νούμερά σας, τα clicks σας με ωραίους πιασάρικους τίτλους. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και ούτε κατηγορώ κανέναν, όμως το σημερινό “θέμα” με κάνει να νιώθω πολύ άβολα. Αυτό που θα ήθελα να γίνει κατανοητό από τον κόσμο είναι ότι κι εμείς κάνουμε μια δουλειά, δίνουμε μια ωραία παράσταση και φτιάχνουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα για να “ντύσουμε” τα βράδια όσων έρχονται στο Έναστρον και να περάσουμε όλοι υπέροχα. Δεν υπάρχει φιλί λοιπόν, ούτε καπνός υπάρχει, ούτε και φωτιά. Υπάρχουν όμως αγάπη, εκτίμηση, σεβασμός και πολύς χαβαλές on stage».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This