Αλέξης Παππάς: Ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στο τραγούδι

Ταυτόχρονα σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου

Must Read

O Aλέξης Παππάς αρχικά ήταν μοντέλο και στη συνέχεια έγινε και ηθοποιός συμμετέχοντας στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου “Μπρούσκο”.

Στη συνέχεια τον είδαμε ως διαγωνιζόμενο στο J2US με coach τη Χριστίνα Σάλτη, έπειτα ως διαγωνιζόμενο στο reality επιβίωσης Survivor και μετά ως Έλληνα Bachelor στο reality της αγάπης που οι διαγωνιζόμενες προσπαθούσαν να κερδίσουν την καρδιά του.

Πλέον ο Αλέξης Παππάς, σπουδάζει στην Κύπρο “Διοίκηση Επιχειρήσεων” και ταξιδεύει στην Κύπρο δυο φορές το μήνα ενώ παραδίδει πολλές εργασίες ώστε να πάρει το master του τον Δεκέμβρη του 2023.

Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Παππάς, θα κάνει ντεμπούτο και στο τραγούδι, ετοιμάζοντας ντουέτο με άντρα τραγουδιστή.




 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This