«Άντε γεια» από τη Σακίρα: Μετακομίζει στο Μαϊάμι για έναν νέο έρωτα

Όχι θα καθόταν να σκάσει

Must Read

Από την Έλενα Φάκου

Ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα χώρισαν, όταν εκείνος, αφού κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μάλλον έψαχνε επιβεβαίωση και τη βρήκε στο πρόσωπο μιας 23χρονης κοπέλας η οποία δεν επαγγέλεται κάτι ιδιαίτερο εκτός πλέον από σύντροφος του Ζεράρ Πικέ, ο οποίος με τη σειρά του επαγγέλεται πρώην της Σακίρα, η οποία είναι η μόνη πραγματική σταρ της υπόθεσης.

Αφού λοιπόν η Σακίρα κυκλοφόρησε μερικά τραγούδια που με τους στίχους τους σατίριζαν την νέα σύντροφο του Ζεράρ Πικέ, Κλάρα Κία Μαρτί η οποία δεν το πήρε και πολύ ψύχραιμα καθώς βρέθηκε στο νοσοκομείο-και έβγαλε πάρα πολλά εκατομμύρια, τώρα απλά βγαίνει από αυτή τη διαδικασία στην οποία την έβαλε ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και πρώην σύντροφός της και μετακομίζει στο Μαϊάμι, όπου φημολογείται ότι ζει ο νέος της έρωτας.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Ισπανίας, η Σακίρα ερωτεύτηκε ξανά και μετακομίζει στην Φλόριντα αφού υπέγραψε συμφωνία για την επιμέλεια των δυο παιδιών της με τον πατέρα των παιδιών της Ζεράρ Πικέ. Μάλιστα σχεδιάζει να εγκαταλείψει τη Βαρκελώνη την πρωταπριλιά κι αν δεν είναι ψέμα τότε ο Μίλαν και ο Σάσα θα φύγουν με τη μητέρα τους για τις ΗΠΑ αν και αρχικά, είχε γραφτεί πως θα περίμενε να τελειώσει η σχολική χρονιά.

Κάτι άλλο που επίσης καθυστέρησε την μετακόμιση στη Φλόριντα, ήταν ένα πρόβλημα υγείας της μητέρας της Κολομβιανής τραγουδίστριας, Nίντια Ριπόλ, η οποία νοσηλεύτηκε με θρόμβο στο πόδι της καθώς και η κακή υγεία του 91χρονου πατέρα της Γουίλιαμ Μουμπάρακ που επίσης νοσηλεύεται εδώ και πολύ καιρό στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το σάιτ OK Diario η pop star έχει έναν καλό λόγο που πάει στο Μαϊάμι, και αυτός είναι ένας άνδρας που γνώρισε πριν από μερικούς μήνες και φαίνεται πως είναι μαζί.

«Φαίνεται ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια μπορεί να έχει βρει νέο έρωτα στο πρόσωπο ενός μυστηριώδους άνδρα που προφανώς γνώρισε στο Μαϊάμι και με τον οποίο διατηρεί επαφή εδώ και τέσσερις μήνες» γράφει η ιστοσελίδα. Το μόνο που διευκρινίζει είναι οτι ο νέος έρωτας της Σακίρα δεν είναι ο πρώην σύντροφός της Αντόνιο ντε λα Ρούα με τον οποίο έβγαινε πριν συναντήσει τον Ζεράρ Πικέ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This