Λάκης Γαβαλάς: «Η πιο μεγάλη κατινιά που έχω κάνει σε σύντροφό μου είναι να του πω ότι θα γίνω στρέιτ»

Ο σχεδιαστής μόδας απάντησε σε ορισμένες ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή

Must Read

Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε πρόσφατα κάποιες τηλεοπτικές δηλώσεις και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποια είναι και η μεγαλύτερη κατινιά που έχει κάνει σε μια σχέση, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτά μια γυναίκα σε έναν άντρα, για ποιο σημείο του σώματός του δέχεται τα πιο κολακευτικά σχόλια καθώς και τι δεν αντέχει σε κείνον ο σύντροφός του.

Για το πρώτο πράγμα που κοιτά σε μια γυναίκα και σε έναν άνδρα, ο ίδιος απάντησε: «Είναι το ίδιο γυναικά και άντρας σήμερα. Σε έναν άνθρωπο κοιτάζω αν έχει ωραίο βλέμμα και το περιεχόμενο της συζήτησης που θα αναπτύξω μαζί του».

Όσον αφορά στο σημείο του σώματός του, για το οποίο δέχεται τα πιο κολακευτικά σχόλια είπε: «Για τους μηρούς μου». «Τι δεν αντέχει σε εσένα ο σύντροφός σου» ήταν η επόμενη ερώτηση, με τον σχεδιαστή να απαντά: «Ο σύντροφός μου δεν αντέχει που τρώω πιο αργά από εκείνον».

Όσο για την πιο μεγάλη κατινιά που έχει κάνει σε μια σχέση, ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε: «Η πιο μεγάλη κατινιά που έχω κάνει είναι να πω στον σύντροφο μου ότι θα γίνω στρέιτ».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This