Σοκάρει η Μελίνα Κανά για το έμφραγμα που έπαθε πάνω στη σκηνή!

Η συγκίνηση «στον αέρα» της Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Must Read

Η γνωστή τραγουδίστρια Μελίνα Κανά ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4. Εκεί μίλησε για την καριέρα της, αλλά συγκλόνισε όταν αναφέρθηκε στο έμφραγμα που έπαθε επί σκηνής.

«Εκεί που ήμουν στο “πάρτε με, σηκώστε με και βγάλτε με έξω”, μία φωνή μέσα μου μού είπε “θα αφήσεις το παιδί σου να μεγαλώσει μόνο του στα ξένα χέρια, είσαι νέα κοπέλα, αγόρασες καινούργιο φόρεμα, τα φουστάνια σου ποιος θα τα βάλει;” Κατευθείαν σηκώθηκα, ξαναντύθηκα και είπα θα το κάνω, η ζωή δεν σταματάει. Είπα: θα ζήσω, θέλω να ζήσω», είπε η Μελίνα Κανά.

Εκείνη τη στιγμή είδε πως η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έχει βουρκώσει και ρώτησε: «Γιατί βούρκωσες;».

Με την παρουσιάστρια να απαντά συγκινημένη: «Γιατί εγώ την έχω ακούσει αυτή τη φωνή μια φορά στη ζωή μου και κάπως… Εγώ νόμιζα ότι μου το ‘λεγε το παιδί μου. Ήταν βρέφος, τόσο δα και νόμιζα ότι άκουσα τη φωνή της να μου λέει: μαμά, όλα θα πάνε καλά, σήκω. Καταλαβαίνεις… άκουσα τη φωνή της. Δε μιλούσε, ήταν μωρό, ήταν τριών μηνών».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This