Σάκης Αρσενίου-Η σύζυγός του απαντάει σε όσους τον «κατηγόρησαν»: «Τα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή αυτά»

Must Read

Ο Σάκης Αρσενίου σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αποκαλύψει πως θέλει την γυναίκα του να είναι «δούλα και κυρά» του σπιτιού.

Συγκεκριμένα είχε πει πως: «Είμαι κάθετος σε αυτό. Είμαι παλαιών αρχών. Τα έχω πει και με την Λαμπρινή αυτά, ότι θέλω η γυναίκα μου και να ξέρει να μαγειρεύει και να ξέρει να σιδερώνει και να ξέρει να πλένει και να ξέρει να φροντίζει τον άντρα της και το παιδί της και τα πάντα, ασχέτως αν έχει βοήθεια»




Οι συντελεστές της εκπομπής «Breakfast @ Star» φάνηκε να μην ενστερνίστηκαν την άποψη του τραγουδιστή και εξέφρασαν την διαφωνία τους.

«Όταν ακούω αυτές τις δηλώσεις, με πάνε στον μεσαίωνα, γιατί είμαστε στο 2023. Θεωρώ ότι στις μέρες μας, αφού έχουμε την ισότητα, πρέπει να μαγειρεύουμε και οι δύο και πρέπει και οι δύο να είμαστε βοηθητικοί. Μου κάνει εντύπωση που ένα νέο παιδί σαν τον Σάκη Αρσενίου και ένας νέος πατέρας κάνει τέτοιες δηλώσεις και με πάει πολύ πίσω», είπε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου.

Η Λιλή Πυράκη είπε στη συνέχεια: «Και ακόμα πιο πολύ εντύπωση μας κάνει που υπάρχει και μια γυναίκα, η οποία είναι μαζί του και ακούει το ότι “θέλω να μαγειρεύεις, να σιδερώνεις, να με φροντίζεις, αυτός είναι ο ρόλος μου”».

Η Ελένη Χατζίδου είπε από την πλευρά της: «Έχω νεύρα από το πρωί που το είδα αυτό», ενώ ο Ετεοκλής Παύλου απευθύνθηκε στον Σάκη Αρσενίου: «Δοκίμασε και το άλλο που το κάνω εγώ, κάνε τα εσύ, έχει άλλη ομορφιά. Λάθος όλο! Δεν μπορώ αυτές τις απόψεις, με συγχύζουν».




Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ωστόσο προσπάθησε να δικαιολογήσει τα λεγόμενα του τραγουδιστή σημειώνοντας πως: «Θα συμφωνήσω ότι ο Σάκης Αρσενίου δεν είχε κακή πρόθεση και κακώς έγινε τόσο μεγάλο θέμα και παρεξηγήθηκε. Από την άλλη θεωρώ και υπερβολικό να κάνει και 10 αναρτήσεις οι γυναίκα του να αποδείξει το αυτονόητο… ότι τον αγαπάει και καλά κάνει και μαγειρεύει».

«Μοιάζει σαν να θέλει να το κάνει αυτό για να δείξει ότι δεν την ενοχλεί. Το να θες να φροντίζεις τον άνδρα σου δεν είναι κάτι κακό, δεν πρέπει δηλαδή να διασκεδάζεις τις εντυπώσεις», είπε η παρουσιάστρια του «Happy Day» για τις αναρτήσεις που έκανε η σύζυγος του τραγουδιστή να φροντίζει τον αγαπημένο της.

Την δική της απάντηση όμως έδωσε η σύζυγος του Σάκη Αρσενίου, Λαμπρινή η οποία τόνισε πως: «Δε με βάζει με το ζόρι ο Σάκης να κάνω δουλειές, μου αρέσει να τον περιποιούμαι. Τα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή αυτά. Μου είχε πει από την αρχή, θέλω να ξέρεις να μαγειρεύεις, να με προσέχεις, να ξέρεις να κάνεις δουλειές, θα σου έχω βοήθεια απλά θέλω να ξέρεις να τα κάνεις και μόνη σου. Ανεξάρτητα από το αν έχω βοήθεια. Εμένα μου αρέσει να τον προσέχω».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This