Γιώργος Τσαλίκης: «Μια φορά τον χρόνο ή το εξάμηνο η Δώρα μου χτυπάει ένα μποτοξάκι»

Must Read

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και μίλησε για τη γνωριμία με τη σύζυγό του Δώρα Δημητροπούλου, τα παιδιά του αλλά και το πως διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια που δέχεται μέσω των social media.

«Ήμασταν σε ένα κλαμπ και όταν της είπα ότι θέλω να είμαστε μαζί, πίναμε ένα ποτό και έπεσε στάχτη και έπεσε σε κώμα. Η πρώτη στιγμή που είπαμε ότι θα είμαστε μαζί είναι η στιγμή που πήγε να πεθάνει, της έπεσαν οι σφυγμοί, πήγαμε στο νοσοκομείο. Την έβαλαν στην εντατική, της έκαναν πλύση στομάχου και εγώ από την αγωνία μου της έτριβα το χέρι, της έκανα έγκαυμα τριβής, μάτωσε και το σημάδι είχε μείνει για χρόνια. Από τότε μένουμε μαζί» είπε αρχικά και συνέχισε:




«Όλοι στην αρχή της καριέρας μου, μου είχαν πει να μη δείξω τη σχέση μου με τη Δώρα γιατί δεν θα μου κάνει καλό. Τους είπα ότι μας δένουν πολλά και θα την παντρευτώ και μου είπαν ότι τους είχα ξενερώσει όλους και θα είχα τελειώσει. Πήγα κόντρα σε όλους. Τώρα που κάνω ένα μικρό rewind για να δω αν λέω τα ίδια με τώρα, από τότε προτίμησα να ζήσω μια αληθινή ζωή. Μου φαίνεται αστείο να ξενερώσω τους θαυμαστές. Δεν μου έκανε κακό και δεν με ένοιαζε κιόλας. Δεν θα παραμερίσω έναν άνθρωπο για να κάνω καριέρα με τα δεδομένα των άλλων. Εγώ δεν θα ήμουν καλά μέσα μου. Ήθελα πολύ να κάνω παιδί. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν προέκυψε».




«Τα παιδιά μου είναι τρία πολύ καλά παιδιά, που έχουμε μια ωραία σχέση και περνάμε καλά! Έχασα πράγματα από το μεγάλωμά τους αλλά έχω λύσει τα ενοχικά μου. Ένα βράδυ που έλειπε η Δώρα με τα παιδιά, ξάπλωσα στα κρεβάτια τους για να δω το σπίτι από τα δικά τους μάτια. Πλάνταξα στο κλάμα!» είπε για τα παιδιά του.




Ο Γιώργος Τσαλίκης ρωτήθηκε για το αν έχει μετανιώσει για πράγματα που έχει πει δημόσια. «Δεν έχω μετανιώσει για κάτι που έχω πει. Τη δεδομένη στιγμή που το είπα, ήταν κάτι που το πίστευα, ήταν αληθινό. Ποτέ δεν προκάλεσα καμία κατάσταση. Όσες φορές έχω τοποθετηθεί δημόσια είναι επειδή με έχουν προκαλέσει».

«Προσωπικά πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, άλλος μπορεί να πει ότι πιστεύω σε μια συχνότητα, η οποία βασίζεται στο ότι τη ζωή μου την ορίζω εγώ και ζω στη ζωή μου αυτά που σκέφτομαι και νιώθω. Όταν είμαι σε αυτή τη συχνότητα γίνονται πράγματα στη ζωή μου και νιώθω ανανεωμένος και καλά. Βέβαια, έρχεται και μια φορά το εξάμηνο ή τον χρόνο η Δώρα και μου χτυπάει και ένα μποτοξάκι» δήλωσε και συνέχισε: «Δεν με νοιάζει να τα μοιραστώ αυτά. Μάλιστα κάποια στιγμή, επειδή έπεσαν και κάτι μπινελίκια που το θεωρώ πολύ αχρείο να βγαίνεις και να τα λες. Πες την άποψη σου, είμαι πάρα πολύ θετικός στην αρνητική κριτική και με έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές στη ζωή και την καριέρα μου. Πάρα πολλές φορές. Όμως δεν αντιλαμβάνομαι πώς μπορεί να είσαι βοηθητικός λέγοντας τον άλλον μου@@@νο και αρχ@@@! Δεν καταλαβαίνω πώς τον βοηθάς όταν τον βρίζεις, όταν τον ξεφτιλίζεις και πλέον δεν είμαι διατεθειμένος να το φάω το σκα.. σου φίλε! Δεν θα το φάω. Κράτα το για την πάρτη σου» για να καταλήξει:

«Και δεν είναι μόνο για ένα μπότοξ αλλά για οτιδήποτε. Προχθές πήγα με τον γιο μου τον μεγάλο, τον Βασίλη και τον Χάρη να δούμε ένα ματς του Ολυμπιακού. Εντάξει, ρε φίλε, όλοι είμαστε μια ομάδα. Αυτό το οπαδικό, ας πούμε, έστειλε ένα παιδί από την Θεσσαλονίκη στον άλλον κόσμο που το μαχαίρωσαν και το θυμόμαστε όλοι. Λοιπόν, έχεις την άποψη σου και εκείνη την στιγμή μπορεί να σου την έσπασα. Έγραψε κάποιος ένα χυδαίο σχόλιο, πολύ χυδαίο, μιλάμε για μπινελίκι άγριο. Βρήκα το τηλέφωνο του, τον πήρα τηλέφωνο, με ξανάβρισε και μου το έκλεισε. Μετά τον ξαναπήρα, μου μιλούσε για πέντε λεπτά μασουλώντας και το έκανα ποστ στο Instagram γιατί με πείραξε. Μετά από μισή ώρα άρχισε να μου λέει συγνώμη και “να βρεθούμε αύριο”, “εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος” και “δραστηριοποιούμε και σε φιλανθρωπίες” και αυτά. Έκανα το ποστ αυτό για αν τους πω, ρε μιλήστε! Μιλήστε! Ορθώστε το ανάστημα σας, μην φοβάστε» είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This