Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο Χριστός δεν μίλησε για την ομοφυλοφιλία»

«Στενοχωριέμαι για τη χώρα μου» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός

Must Read

Για μια ακόμα φορά, ο Γιώργος Καπουτζίδης, μίλησε για την ομοφυλοφιλία και το πώς αντιμετωπίζεται στην Ελλάδα, Ο γνωστός ηθοποιός που πρωτοστατεί στην διεκδίκηση των gay για ίσα δικαιώματα, μίλησε για το coming out στο συνέδριο «Upfront Initiative» και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι στο εξωτερικό γίνονται γάμοι ομοφυλόφιλων και πως η εκκλησία μπορεί να βοηθήσει σε αυτό.

«Το έχουν πει αμάρτημα, ψυχική ασθένεια, κατάρα που έχει έρθει από άλλο γαλαξία. Και λες, επειδή δεν το έχουν εξηγήσει πολύ καλά, ίσως να το πούμε κάπως καλύτερα. Προφανώς πρέπει να το εξηγήσουμε. Είναι έτσι η κοινωνία, η θρησκεία και αυτό είναι περίεργο. Ο Χριστός δεν μίλησε για την ομοφυλοφιλία» ανέφερε και πρόσθεσε ότι είναι στεναχωρημένος που η Ελλάδα δεν κάνει βήματα μπροστά σε αυτό το θέμα:

«Στενοχωριέμαι για τη χώρα μου, γιατί καθρεφτίζεται μια αδυναμία της χώρας να κινηθεί προς τα μπροστά. Όταν έχεις μεγαλώσει 40 χλμ από τα σύνορα, χτυπάει λίγο πιο ιδιαίτερα η καρδιά σου. Μαθαίνεις να αγαπάς και τον απέναντι πιο εύκολα. Οπότε γι’ αυτό γίνεται το coming out, για να εκφραστείς καλύτερα και να εξηγήσεις κάποια πράγματα».

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος ανέφερε ότι είναι πιστεύει στον χριστιανισμό αλλά θεωρεί ότι η εκκλησία πρέπει να επιτρέψει τους γάμους των gay: «Χριστιανός ορθόδοξος είμαι και πιστεύω σε αυτούς που δίδαξαν την αγάπη αλλά θεωρώ ότι η εκκλησία μπορεί να μας βοηθήσει. Έξω μέχρι και γάμοι γίνονται εκεί πρέπει να εστιάσουμε στην πρόοδό μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This