J2US: H έκπληξη του Πασχάλη Τερζή έκανε την Εύη Δρούτσα και την Δέσποινα Βανδή να δακρύσουν από συγκίνηση

Must Read

Η Εύη Δρούτσα έχει στο βιογραφικό της αμέτρητες επιτυχίες του ελληνικού τραγουδιού. Η γνωστή στιχουργός έχει δώσει τραγούδια της σε καταξιωμένους τραγουδιστές που με την ερμηνεία τους τα απογείωσαν.

Ένα από τα τραγούδια της που έχει αγαπήσει ο κόσμος είναι «ο δικός μου ο δρόμος» το οποίο έχει ερμηνεύσει ο αγαπημένος Πασχάλης Τερζής. Το συγκεκριμένο τραγούδι μάλιστα για την Εύη Δρούτσα είναι βιωματικό γεγονός το οποίο είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή της λέγοντας πως:

«Eίναι βιωματικά αφού τα γράψω. Είχα γράψει ένα τραγούδι, νομίζω το είχε τραγουδήσει η Μαντώ και έλεγα “τι θα πεις, τι θα πω, δεν με νοιάζει το θα μείνουμε οι δυο με τρομάζει”. Ακούω το στίχο και λέω στον άνδρα μου χωρίζουμε». Η ίδια είπε πως το τραγούδι που την εκφράζει είναι το «Ο δικός μου ο δρόμος» το οποίο «όταν το ακούω ακόμα κλαίω».




Το εν λόγω τραγούδι ερμήνευσε η Εύη Δρούτσα με τον Μπο στο χθεσινό live του J2US. Μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής τους ο Νίκος Κοκλώνης ήθελε να της κάνει την πιο όμορφη έκπληξη, η οποία την συγκίνησε πολύ.

Ο παρουσιαστής του φαντασμαγορικού show κάλεσε τον Πασχάλη Τερζή, ο οποίος έδωσε τις ευχές σε όλους και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην φιλία του με την στιχουργό.

«Χριστός Ανέστη σε όλους! Με έκανες κομμάτια πάλι! Ήμουν σίγουρος ότι θα βάλεις τα κλάματα γιατί εγώ τα έβαλα πιο μπροστά από σένα, γλυκιά μου Εύη», είπε αρχικά ο λαϊκός τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Πριν αρχίσει να τραγουδάει η Εύη, ήμουν σίγουρος ότι θα σπάσει στη μέση του τραγουδιού και θα κλάψει γιατί εγώ έκλαψα πιο μπροστά. Αυτό το τραγούδι είναι η ιστορία της ζωής της Εύης, η οποία δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Πέρασε δύσκολα αυτό το παιδί και στάθηκε. Είναι παλικάρι η Εύη. Πολύ χαίρομαι που σε άκουσα , που άκουσα το τραγούδι και θέλω να πω χρόνια πολλά και στις δυο κυρίες που δουλέψαμε μαζί. Την Καίτη Γαρμπή και την Δέσποινα Βανδή και σε όλους σας. Να είστε καλά, να έχετε υγεία»

«Είσαι οικογένεια μου, Πασχάλη! Αγάπη μου! Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, είσαι οικογένεια μου» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένη, η Εύη Δρούτσα


Από την μεριά της η Δέσποινα Βανδή προσκάλεσε τον γνωστό τραγουδιστή στο J2US για να τραγουδήσει στο show.

«Πασχάλη μάς έχεις λείψει, θα ήταν χαρά μας να έρθεις στο J2US», είπε χαρακτηριστικά.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This