Μάθαμε ποιο θα είναι το όνομα του γιου της Ελένης Φουρέιρα

Must Read

H Eλένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία έγιναν γονείς τον Φεβρουάριο όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. Μάλιστα η τραγουδίστρια αποσύρθηκε από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη και έπρεπε να μείνει στο κρεβάτι.

Για όλα όσα πέρασε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και για τις δυσκολίες της να κάνει ένα μωρό η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά εμπνέοντας άλλες γυναίκες με την ειλικρίνειά της. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και πλέον κρατά στην αγκαλιά το γιο της, ενώ ετοιμάζεται να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με πρώτη εμφάνιση στο MAD VMA και στη συνέχεια με μια περιοδεία με τίτλο Reborn σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

https://www.instagram.com/p/CrVhw5PtMV2/?hl=el

Όσον αφορά στο όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στο γιο του, αποφάσισε να είναι το “Λέανδρος” σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο youweekly.gr.

Ποιος όμως ήταν ο Λέανδρος στην μυθολογία

Στην ελληνική μυθολογία, όπως αναφέρει η Βικιπαίδεια, ο Λέανδρος και η Ηρώ είναι τα πρόσωπα μιας δραματικής ιστορίας. Η Ηρώ ήταν ιέρεια της Αφροδίτης η οποία κατοικούσε σε ένα πύργο στη Σηστό, στην ευρωπαϊκή ακτή του Ελλησπόντου. Ο Λέανδρος, ένας νεαρός από την Άβυδο, στην απέναντι όχθη του στενού, την ερωτεύθηκε, και κάθε βράδυ περνούσε κολυμπώντας τον Ελλήσποντο για να είναι μαζί της. Η Ηρώ με μόνη βοηθό την πιστή τροφό της, άναβε μία λάμπα κάθε νύχτα στην κορυφή του πύργου της, για να τον οδηγεί, και, όταν έφθανε, τον υποδεχόταν η ίδια στην ακτή. Πριν όμως ξημερώσει ο Λέανδρος επέστρεφε στη Άβυδο προκειμένου να επανέλθει το επόμενο απόγευμα. Οι δυο τους συμφώνησαν να παντρευτούν αλλά κράτησαν μυστικό το γάμο τους, γιατί η Ηρώ ως ιέρεια της Αφροδίτης απαγορευόταν να παντρευτεί. Το χειμώνα οι εραστές χώρισαν με την υπόσχεση να ξαναβρεθούν στις αρχές της άνοιξης. Παρά ταύτα το επόμενο απόγευμα το λυχνάρι βρέθηκε πάλι αναμμένο.

Ο Λέανδρος όταν τον είδε από την Άβυδο εξέλαβε το φως σαν ερωτική πρόσκληση και έπεσε στη θάλασσα, παρασύρθηκε από τα κύματα και πνίγηκε. Το πρωί το πτώμα του ξεβράστηκε στη ακτή της Σηστού. Η Ηρώ μέσα στη θλίψη της έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε και αυτή. Αργότερα οι εραστές ξεβράστηκαν αγκαλιασμένοι στην ακτή, όπου οι κάτοικοι τους έθαψαν σε κοινό τάφο.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This