Άντζελα Δημητρίου για Στηβ Κακέτση: «Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου»

H συγκινητική ανάρτηση της Λαίδης για τον πρώην σύντροφό της

Must Read

Ο θάνατος του Στηβ Κακέτση σκόρπισε θλίψη στον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο.

Ανάμεσα σε όσους τον αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media, ήταν και η Άντζελα Δημητρίου, η γυναίκα που υπήρξε σύντροφός του και ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του.

Η ανάρτηση της Λαίδης, περιελάμβανε ένα κολάζ με κοινές τους φωτογραφίες και στη λεζάντα έγραψε:

«Μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα …” Τα ομορφότερα μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότερα και σεβασμό ο ένας στον άλλον… Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου! Καλό ταξίδι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!» έγραψε η Άντζελα Δημητρίου, η οποία ήταν από τις γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του Στηβ Κακέτση.

Πριν τη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου, ο Στηβ Κακέτσης ήταν παντρεμένος με την Κατιάνα Μπαλανίκα με την οποία έχει αποκτήσει ένα γιο. Ο έρωτάς του για την Λαίδη ήταν που τον έκανε να χωρίσει από την ηθοποιό.

«Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού. Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα. Η Άντζελα ήθελε γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ», είχε πει σε συνέντευξή του στο παρελθόν ο Στηβ Κακέτσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This