Νέες φήμες θέλουν τη Σακίρα να γουστάρει το Τζίμι Μπάτλερ κι από εμάς είναι ναι

Μετά τον Τομ Κρουζ και τον Λιούις Χάμιλτον ήρθε ο παίκτης των Miami Heats

Must Read

H Σακίρα όπως όλα δείχνουν κάνει θραύση στις ΗΠΑ καθώς φλερτάρει ανελέητα με πολλούς άνδρες ξεπερνώντας έτσι τον επώδυνο χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ.

  • Από την Έλενα Φάκου

Δεν έχει παρά μερικές εβδομάδες που η Σακίρα μαζί με τους γιους της μετακόμισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και ήδη απασχολεί τα ΜΜΕ με τους υποψήφιους μνηστήρες της.

Έχει ήδη γραφτεί πως την πολιορκεί ο Τομ Κρουζ και ο Λιούις Χάμιλτον ενώ τώρα μπήκε στο παιχνίδι και το όνομα του μπασκετμπολίστα Τζίμι Μπάτλερ.

Η Σακίρα βρέθηκε στο Grand Prix του Μαϊάμι κι εκεί ο φωτογραφικός φακός την έπιασε να μιλάει με τον πρωταγωνιστή του “Top Gun”, ωστόσο πηγές από το περιβάλλον της επιβεβαιώνουν ότι δεν τον βλέπει ερωτικά. Όσο για τον Λιούις Χάμιλτον οι παπαράτσι την απαθανάτισαν να επιβιβάζεται στο σκάφος του μαζί με παρέα για μια κρουαζιέρα χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται μια παραπάνω σχέση μεταξύ τους. Και του δυο τους έχει στο friendzone.

Mε νέο δημοσίευμά της η εφημερίδα Sun, βάζει στο κάδρο και τον μπασκετμπολίστα των Miami Heats Τζίμι Μπάτλερ, καθώς η Σακίρα εθεάθη την Κυριακή στο FTX Arena για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του εναντίον των Boston Celtics.

Kαι μπορεί η Σακίρα να είχε αγαπήσει το ποδόσφαιρο εξαιτίας του Ζεράρ Πικέ, δεν είχε όμως δείξει ποτέ αδυναμία στο μπάσκετ, επομένως μάλλον η παρουσία της εκεί οφείλεται αποκλειστικά στο ενδιαφέρον της για τον Τζίμι Μπάτλερ.

Λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού, ακολούθησαν ο ένας τον άλλο στο Instagram, πράγμα περίεργο για τη Σακίρα, αφού ακολουθεί μόλις 159 άτομα στον λογαριασμό της. Για την ακρίβεια, 158 και τον Τζίμι του οποίου βέβαια η προσωπική ζωή είναι γνωστή καθώς από το 2019 είναι σε σχέση με το μοντέλο Κέιτλιν Νόβακ.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This