Kάτι τρέχει με την Κατερίνα Καινούργιου

Δυσκολεύεται όλο και πιο πολύ

Must Read

Τι τρέχει με την ψυχολογία της Κατερίνας Καινούργιου; Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Super Κατερίνα», στον Alpha, κατέρρευσε on air χθες, βάζοντας τα κλάματα και φέρνοντας σε αμηχανία τους συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής παρουσιάστρια, επιστρέφοντας στο πλατό ύστερα από διαφημιστικό break, δεν μπόρεσε να κρύψει την πίεση που ένιωθε με αποτέλεσμα να κυλήσουν δάκρυα στα μάγουλά της, παρότι προσπάθησε να τα «πνίξει».

Οπως εξήγησε, ζαλίστηκε και ένιωσε ανακατωσούρα, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει πιεστεί επαγγελματικά, χωρίς ωστόσο να επεκταθεί.

«Απλά ζαλίστηκα. Συγγνώμη, δεν αισθάνθηκα πολύ καλά, ήθελα να φύγω, αλλά εντάξει. Μου ήρθε μια ανακατωσούρα. Εχω πιεστεί λίγο αυτές τις μέρες επαγγελματικά. Φοβάμαι μην πάθουμε τίποτα στο τέλος στην υγεία από τη δουλειά. Πάμε σε κάτι διαφορετικό, παιδιά, βοηθήστε με λίγο… Και λίγο χαρτάκι φέρτε μου» ανέφερε χαρακτηριστικά, ζητώντας ένα χαρτομάντιλο για να σκουπίσει τα μάτια της. Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αποχώρησε για λίγο από το πλατό της εκπομπής, για να επανέλθει μερικά λεπτά αργότερα.

Σημειώνεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου το τελευταίο διάστημα έχει έρθει αντιμέτωπη με αρκετά περιστατικά έντασης στον πάνελ της εκπομπής της, με πιο πρόσφατο τον άνευ προηγουμένου καβγά ανάμεσα στην ίδια και στον Ανδρέα Μικρούτσικο, με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Περνώντας ο καιρός, η παρουσιάστρια φαίνεται να δυσκολεύεται ολοένα πολύ να ελέγξει τα συναισθήματά της κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα», με συνέπεια συχνά να «την πιάνουν τα ψυχολογικά της», όπως έχει παραδεχτεί, όπως, λόγου χάρη, όταν είχε βάλει ξανά τα κλάματα με αφορμή την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Το σίγουρο είναι πως δεν μπορεί να κρυφτεί από τους τηλεθεατές της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This