Ο Άκης Πετρετζίκης έκλεισε όλα τα μαγαζιά του στην Αθήνα

Το προσωπικό έχει αποζημιωθεί και έχουν καταβληθεί μισθοί και αποζημιώσεις

Must Read

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε ανοίξει αλυσίδες καταστημάτων εστίασης στην Αγία Παρασκευή, στο κέντρο της Αθήνας και στη Γλυφάδα, με το Kitchen Lab και το AP Burger να έχουν αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο, ωστόσο από το 2021 εξαιτίας του lockdown οι επιχειρήσεις αντιμετώπισαν οικονομικά προβλήματα και τελικά οδηγήθηκαν σε οριστικό λουκέτο.

Έτσι μετά από 5 χρόνια λειτουργίας, τα καταστήματα κατέβασαν ρολά ενώ το Γενικό Εμπορικό Μητρώο έχει αναρτήσει την απόφαση των εταίρων να τεθεί η εταιρεία σε λύση και να οδηγηθεί σε εκκαθάριση. Σύμφωνα με τα στοιχεία, έχει αποζημιωθεί το προσωπικό, καταβλήθηκαν μισθοί και αποζημιώσεις και η εταιρεία μετέφερε την έδρα της στη Γλυφάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This