Άκης Πετρετζίκης: Το νέο του επιχειρηματικό βήμα μετά το λουκέτο των καταστημάτων του

Με τι θα ασχοληθεί τώρα ο γνωστός σεφ;

Must Read

O Άκης Πετρετζίκης έβαλε λουκέτο σε όλα τα καταστήματα εστίασης που διατηρούσε στην Αγία Παρασκευή, στο Σύνταγμα και στη Γλυφάδα μετά από περίπου 5 χρόνια λειτουργίας.

Το Γενικό Εμπορικό Μητρώο έχει αναρτήσει την απόφαση των εταίρων να τεθεί η εταιρεία σε λύση και να οδηγηθεί σε εκκαθάριση με τους μισθούς και τις αποζημιώσεις να έχουν καταβληθεί και την έδρα να έχει μεταφερθεί στη Γλυφάδα.

Σήμερα το πρωί το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας», ο Άκης Πετρετζίκης έκανε μία νέα εταιρία στις 28 Μαρτίου, την «Akis Petretzikis Hub» που έχει ως σκοπό την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, υπηρεσίες catering και άλλα.

Επίσης ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε πως ο γνωστός σεφ θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του, τη σύζυγό του Κωνσταντίνα και τα δυο του παιδιά, τον Αχιλλέα και την Ακυλίνα.




 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This