Νονός ο Νίκος Οικονομόπουλος – Βαφτίζει τον γιο των Σταθοκωστόπουλου και Σιαμπάνη

Must Read

Χριστιανική αγάπη και φιλία, όπως τονίζει άνθρωπος από το πολύ στενό τους περιβάλλον, χαρακτηρίζει τη σχέση του Νίκου Οικονομόπουλου με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο. Μια φιλία που θα επισημοποιηθεί και πνευματικά με την ευλογία του Θεού, καθώς ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής θα γίνει ο νονός του γιου του γνωστού επιχειρηματία κέντρων εστίασης Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και της συζύγου του, της σχεδιάστριας μόδας Ιωάννας Σιαμπάνη.

Σύμφωνα με την Espresso, το μυστήριο θα γίνει στη Γλυφάδα, στο Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, την Κυριακή της Πεντηκοστής 4 Ιουνίου, και ο γιος του Τζίμη και της Ιωάννας θα λάβει από τον νονό του το όνομα Φώτης. Ενα όνομα για τον Τζίμη πολύ ιερό, αφού είναι το όνομα του πατέρα του ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από δύο χρόνια. Το ότι θα ακουστεί ξανά το όνομα Φώτης για τον Τζίμη, τον αδερφό του Βασίλη και τη μητέρα τους Σοφία είναι πολύ σημαντική στιγμή. Μετά τη βάφτιση θα ακολουθήσει δεξίωση σε κέντρο στη Βούλα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι γνωστός για τα θρησκευτικά του πιστεύω και πόσο κοντά στον Θεό βρίσκεται. Το ίδιο όμως και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, που η πίστη του στον Χριστό είναι ακλόνητη. Αυτή η πίστη έφερε τους δύο άνδρες πολύ κοντά με δεσμούς σχεδόν οικογενειακούς. Οι δυο τους μάλιστα, πέρα από τη στενή παρέα που κάνουν μαζί, όπου ο ένας στηρίζει τον άλλο στα επαγγελματικά του βήματα, έχουν ταξιδέψει παρέα στο Περιβόλι της Παναγίας στον Αγιον Ορος και έχουν βαφτιστεί και Χατζήδες, αφού έχουν προσκυνήσει τον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα, σε κοινό ταξίδι που προγραμμάτισαν και πραγματοποίησαν. Οι δυο φίλοι ήρθαν κοντά αφού πηγαίνουν συχνά στην Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου Γλυφάδας για να λειτουργηθούν και να μεταλάβουν. Πατέρες του Αγίου Ορους είναι κοινοί φίλοι και των δύο, ενώ ο πνευματικός πατέρας του Νίκου Οικονομόπουλου, στον οποίο εξομολογείται, είναι ο πατέρας Νυφών, τον οποίο συμβουλεύεται και ο Τζίμης.

Πρόσφατα ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος βρέθηκαν και στη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας της Παρηγορήτριας στην περιφορά της στους δρόμους γύρω από την εκκλησία, στον Βύρωνα, ανήμερα της γιορτής του αγίου Δημητρίου στις 26 Οκτωβρίου 2022. Οι δυο τους σήκωσαν στους ώμους την εικόνα της Παναγίας που δακρύζει. Ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε παρευρεθεί και στον γάμο του Τζίμη και της Ιωάννας που έγινε στις 4 Ιουλίου 2022 στον Αγιο Γεώργιο στο Καβούρι, με κουμπάρο τον φίλο του Τζίμη, τον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά! Το γαμήλιο τραπέζι δόθηκε τότε σε πολύ στενό κύκλο στο ιστορικό εστιατόριο στο Καβούρι Ιθάκη, του θείου του Τζίμη, Βλάση Σταθακωστόπουλου. Να σημειωθεί ότι το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Γλυφάδας, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης Αντώνιος μαζί με τον αρχιμανδρίτη Τίτο. Ο γιος του Τζίμη και της ωραίας Ιωάννας γεννήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, και τώρα ετοιμάζεται… για καταδύσεις στην κολυμπήθρα! Να τους ζήσει!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This