«Πόλεμος» Λιάγκα – Ρένεση: «Κοπτοραπτική» και ξένες γλώσσες

Must Read

Κλέλια Ρένεση VS Γιώργος Λιάγκας. Ενα καινούργιο «μέτωπο» άνοιξε στην εγχώρια showbiz, με την ηθοποιό να κατηγορεί, μεταξύ άλλων, τον παρουσιαστή του «Πρωινού» για «έλλειψη δημοσιογραφικής ηθικής» και εκείνον να της απαντά σε σκληρή γλώσσα!

Η Κλέλια αντέδρασε για τον τρόπο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του ANT1 μια ανάρτησή της ανήμερα των εκλογών, υποστηρίζοντας πως απομονώθηκε κομμάτι των λεγομένων της και όχι μόνο.

«Με πήρε ένας φίλος τηλέφωνο και μου λέει: “Ρε συ, είδες τι έπαιξε ο Λιάγκας;” Απάντησα πως δεν συνηθίζω να μαθαίνω ξένες γλώσσες στα γεράματα. Μου λέει: “Δες το, είναι για το στόρι της Κυριακής που έκανες για τον χρηματισμό των ψήφων έξω από τα εκλογικά κέντρα”. Λέω από μέσα μου: να, επιτέλους ένας χριστιανός που θα πει στο ελληνικό κοινό πως, σε περίπτωση που δεν το ξέρει, είναι παράνομο, ανήθικο και απεχθές να επηρεάζεις οποιονδήποτε την ώρα που πάει να ρίξει την ψήφο του» σημείωσε η πρωταγωνίστρια της «Μουρμούρας» σε νέο της post, περνώντας παρακάτω σε… ευθεία βολή κατά του Γιώργου Λιάγκα.

«Κατάπληκτη, μέσα σε ένα λεπτό είδα μονταρισμένη σαπουνόπερα, κοπτική-ραπτική “εδώ τα καλά πατρόν για δεξιοτίμονους” και εννοείται έλλειψη βασικής δημοσιογραφικής ηθικής. Εκτός του ότι πήρανε ό,τι κομμάτι βόλευε για το αφήγημά τους, μας είπανε ότι τώρα πια δεν πρέπει να μιλάμε ή να εκθέτουμε τις απόψεις μας, γιατί ο λαός αποφάσισε και πρέπει κοινώς να σκάσουμε. Και ενώ εγώ το βίντεο το έβγαλα το μεσημέρι των εκλογών, που κανείς δεν ήξερε ακόμη τίποτα (κι ενώ οι κάλπες θα ήταν ανοιχτές για πολλές ώρες ακόμη), αυτοί το μετέδωσαν σαν να είναι σχόλιο μεταγενέστερο, μετά το πέρας των εκλογών και αφού είχε βγει το αποτέλεσμα. Φανταστικά, λέω και… βάζω μια ρακή» έγραψε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Οπως ήταν φυσικό, η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα δεν άργησε να έρθει. «Επειδή έχει γίνει ένα θέμα με τη συμπαθέστατη και ωραιότατη Κλέλια Ρένεση… εγώ ως άλλος Τσίπρας αναλαμβάνω την ευθύνη. Η συμπαθέστατη κυρία Ρένεση προσπάθησε με ειρωνεία να αναφερθεί στην εκπομπή μας, λέγοντας ότι δεν βλέπω πρωινά του Λιάγκα γιατί δεν ξέρω ξένες γλώσσες. Προφανώς εννοώντας ότι εμείς μιλάμε μία τελείως διαφορετική γλώσσα από εκείνη. Ευτυχώς θα πω εγώ που δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα» ξεκίνησε σε ευγενικό μεν, επιθετικό δε τόνο ο παρουσιαστής.

«Αυτούσιο»

«Εμείς κόψαμε ένα δευτερόλεπτο στην αρχή κι ένα στο τέλος για να μικρύνει και παίξαμε 42 δευτερόλεπτα. Ο,τι είπε η κυρία Ρένεση το παίξαμε αυτούσιο και κρίναμε αυτά τα οποία είπε μετά τις εκλογές, κρίνοντας αυτούς τους οποίους ψήφισαν. Θεώρησα ότι κουνάει το δάχτυλο, μην αναγνωρίζοντας ένα καταφανέστατο αποτέλεσμα και θεώρησα ότι αυτό είναι λάθος και δεν συνάδει με τις απόψεις της δημοκρατίας που πρέπει να έχει ένας αριστερός, προοδευτικός και δημοκράτης. Επειδή το μπέρδεψε με ένα άλλο που είχε πει νωρίτερα, για χρηματισμό ψηφοφόρων, εμείς δεν το παίξαμε…» συμπλήρωσε ανάμεσα σε άλλα που είπε για την ηθοποιό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This