H ολική επαναφορά της Ελένης Φουρέιρα: Φωτογραφίες από την έναρξη της περιοδείας της

Επέστρεψε στη σκηνή μετά τη γέννηση του γιου της

Must Read

Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στη σκηνή μετά από σχεδόν ένα χρόνο καθώς απείχε από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις λόγω της εγκυμοσύνης και της γέννησης του γιου της.

Το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαΐου εμφανίστηκε σε μια θεαματική και sold out συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο απ όπου και ξεκίνησε η μεγάλη περιοδεία της με τίτλο «Reborn Tour».

https://www.instagram.com/p/Cslq8zFtcKm/?hl=el

Συγκινημένη η τραγουδίστρια ευχαρίστησε τον κόσμο που τη στήριξε για την μεγάλη ανταπόκριση και την αγάπη του ενώ παρουσίασε ένα «εκρηκτικό» show, με τα δεκάδες super hits της που μετρούν εκατομμύρια digital streams και YouTube views, καθώς και ξένες επιτυχίες, δυνατές χορογραφίες.

Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας της θα είναι μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μαζί της στο «Reborn Tour» είναι ο FY, ένας από τους πιο hot κι επιτυχημένους τράπερς.

Μία από τις πολλές ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε για πρώτη φορά live το νέο της single, «Oh Mami», στο οποίο συνεργάζεται με τον Mc Daddy και κυκλοφόρησε, από την Panik Records.

Special guests στο Κατράκειο θέατρο ήταν ο Trannos και ο Hawk, με τους οποίους η Ελένη Φουρέιρα έχει συνεργαστεί σε άκρως επιτυχημένα ντουέτα ενώ οpening acts έκαναν οι Μίλτος Χαρόβας και Louis Georgiou, ενώ στα decks ήταν ο DJ Bobito.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This