Μαρία Ηλιάκη-Στέλιος Μανουσάκης: Άκρως συγκινημένοι στην βάφτιση της κόρης τους-Ο λόγος που δεν καλέστηκε ο Νίκος Μουτσινάς

Ο λόγος που δεν έδωσαν στην κόρη τους το όνομα της Μαρίας Ηλιάκη.

Must Read

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για την Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη, καθώς σαν χθες πριν δύο χρόνια κράτησαν στην αγκαλιά τους για πρώτη φορά τη μονάκριβη κορούλα τους και με αφορμή τα γενέθλια της πραγματοποίησαν και τη βάφτιση της.

Το όνομα που δώσανε στην κορούλα τους είναι Κατερίνα.

Το μυστήριο της βάπτισης τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ωστόσο η παρουσιάστρια και ο γυναικολόγος αποφάσισαν να γιορτάσουν τα γενέθλια και τη βάφτιση της κόρης τους σε ένα κτήμα στο Χαλάνδρι με περισσότερους καλεσμένους.

το ζευγάρι κατάγεται από την Κρήτη. Έτσι λοιπόν το γλέντι είχε άρωμα από τη λεβεντογέννα Κρήτη, αφού τους τίμησε με την παρουσία του ο Νίκος Ζωιδάκης με την Μαρία Ηλιάκη να χορεύει Κρητικά σε ξέφρενους ρυθμούς.

Η Μαρία Ηλιάκη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» εξέφρασε την συγκίνησή της γι’ αυτήν την πολύ σημαντική στιγμή της ζωής της, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δεν έδωσε το όνομα της μητέρας της που έχει φύγει από τη ζωή.

«Είμαι από το πρωί και κλαίω από συγκίνηση. Είναι μια ωραία μέρα για την οικογένειά μας σήμερα. Βαφτίσαμε το Κατερινάκι μας το πρωί, ήρθαμε εδώ να το γιορτάσουμε. Ήρθαν πολλοί αγαπημένοι μας άνθρωποι από Ελλάδα, Ελβετία, Κρήτη. Είναι ωραία, είναι και τα γενέθλιά της, διπλή χαρά. Η Κατερίνα είναι μέσα και παίζει, είναι λίγο αγχωμένη λόγω κόσμου», είπε αρχικά.

Όσον αφορά την στιλιστική της επιλογή αποκάλυψε πως: «Σκεφτόμουν τι να βάλω στη βάφτιση. Έλεγα να είμαι πιο επίσημη και τελικά έραψα το νανούρισμα που λέω στην κόρη μου όταν την κοιμίζω».

«Το όνομα Κατερίνα είναι από την πεθερά μου. Δεν έδωσα το όνομα της μητέρας μου γιατί σκέφτηκα ότι η μαμά μου δεν ζει για να το χαρεί, οπότε ας το ακούσει η άλλη γιαγιά και να χαρεί. Θα ήθελα να είναι εδώ αλλά δυστυχώς δεν είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση σε ποιον μοιάζει η μικρή Κατερινούλα, η Μαρία Ηλιάκη, με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε πως: «Η κόρη μου μοιάζει στον μπαμπά της αλλά έχει την τσαχπινιά, το μπρίο μου, την πολυλογία μου και την ομορφιά μου.

«Κάτσε τώρα βαφτίσαμε το πρώτο, δεν ξέρω για δεύτερο. Θα δούμε. Έκλαψε πολύ στη βάφτιση» εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

Μάλιστα, οι ρεπόρτερ ρώτησαν την Μαρία Ηλιάκη και για τον Νίκο Μουτσινά: «Δεν καλέστηκε στη βάφτιση και ξέρετε πολύ καλά γιατί. Δεν είναι ωραίες ερωτήσεις αυτές».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This