Φίνος Φιλμ: Το απολαυστικό βίντεο για την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Γονέων

Η εταιρεία παραγωγής τίμησε τη σημερινή ημέρα με ένα μοντάζ από στιγμές που αφορούν στους γονείς μέσα από τις ταινίες της

Must Read

Σήμερα 1η Ιουνίου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Γονέων και η εταιρεία παραγωγής Φίνος Φιλμ την τίμησε με ένα μοντάζ στιγμών που αφορούν στη σχέση γονέων και παιδιών και προέρχονται μέσα από τις διάσημες ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου ανεβάζοντας το σχετικό βίντεο στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Σε αυτό, υπάρχουν αποσπάσματα των ταινιών «Ο Γόης», «Φωνάζει ο Κλέφτης», «Η Λίζα και η Άλλη», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Ένας Ξένοιαστος Παλαβιάρης», «Ο Κατήφορος», «Η Ρένα είναι Οφσάιντ», «Ένας Νομοταγής Πολίτης», «Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο», «Το Ανθρωπάκι», «Η Νύφη το’σκασε», «Η Θεία από το Σικάγο», «Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ» και «Ο Κατεργάρης».

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Φίνος Φιλμ έγραψε: «Ένα ευχαριστώ στους δυο ανθρώπους που μας έμαθαν την σημασία της ανιδιοτελούς αγάπης. Χαρούμενη Ημέρα Γονέων! ❤️».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This