Νία Βαρντάλος: «Ένας ατζέντης μου είπε ότι δεν είμαι αρκετά όμορφη για πρωταγωνίστρια ούτε αρκετά εύσωμη για καρατερίστα»

Η Ελληνοκαναδή τόνισεπως δεν πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε

Must Read

Η Νία Βαρντάλος βρέθηκε σε συνέδριο που πραγματοποίησε το περιοδικό Marie Claire Greece και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δυσκολίες και στα προβλήματα που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της καριέρας της όταν ένας ατζέντης της είχε πει ότι δεν κάνει ούτε για πρωταγωνίστρια επειδή δεν είναι τόσο όμορφη, ούτε για καρακτερίστα, δηλαδή αστείο χαρακτήρα επειδή δεν είναι αρκετά εύσωμη.
 
«Αν κάποιος σου πει ότι κάτι τρέχει με εσένα, το μέσα του έχει πόνο. Κάποτε ένας ατζέντης μου είπε “το πρόβλημα με εσένα είναι ότι δεν είσαι αρκετά όμορφη για να παίξεις την πρωταγωνίστρια, ούτε αρκετά εύσωμη για να υποδυθείς κάποιον αστείο χαρακτήρα”. Μου το είπε και έμεινα. Δεν ήταν αστείο όμως» δήλωσε αρχικά η Νία Βαρντάλος.

Στη συνέχεια η Νία Βαρντάλος πρόσθεσε: «Πρέπει να προσπαθείς. Έχω μια μητέρα η οποία μου έλεγε πάντα “γιατί όχι εσύ;”. Αυτό πρέπει να λέμε στα παιδιά μας. Έχω μια κόρη στην εφηβεία και της αρέσει η συγγραφή. Έχει κάνει αίτηση για να την δεχτούν σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και εγώ της είπα “γιατί όχι εσύ;”. Αφού μπορούν τόσοι άλλοι γιατί να μην μπορείς εσύ; Πρέπει να το λέμε συνέχεια αυτό στους άλλους».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This