O Μαλέβο στην οικογένεια της ΑΕΚ: To αδέσποτο κουτάβι που υιοθέτησε ο Ματίας Αλμέιδα

Εκτός από οικογένεια, απέκτησε και προσωπικό λογαριασμό στο Instagram

Must Read

H οικογένεια της ΑΕΚ μεγάλωσε κι άλλο, αφού προστέθηκε ένα ακόμη μέλος στους κόλπους της και κοιμάται στο προπονητικό κέντρο των Σπατών: το πανέμορφο κουτάβι, ο Μαλέβο.

Από την Έλενα Φάκου

Το ότι η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με φιλοζωϊκά αισθήματα δεν είναι κάτι νέο. Άλλωστε ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα η οποία μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με τους ποδοσφαιριστές της να κρατούν στην αγκαλιά τους οκτώ αδέσποτα κουταβάκια, ώστε με τη δράση αυτή να τα παρουσιάσουν στο κοινό και να βρουν το παντοτινό τους σπίτι τον Οκτώβριο του 2021.

Η ομάδα της ΑΕΚ ήθελε να μεταδώσει την ενσυναίσθηση και τη συμπόνια απέναντι στα αδέσποτα ζώα της Ελλάδας και να ενθαρρύνει τον κόσμο να υιοθετεί πλάσματα σε ανάγκη.

Αυτή ήταν μία από τις ενέργειες για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων, είχαν και προηγηθεί και ακολουθήσει κι άλλες.

Μάλιστα, τότε, κάποια από τα σκυλάκια τα είχαν ερωτευθεί με την πρώτη ματιά οι ίδιοι οι παίκτες, όπως ο Αντρέ Σιμόες, και τα είχαν υιοθετήσει, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον είχε εκδηλωθεί και για τα υπόλοιπα τα οποία βρήκαν τελικά την παντοτινή τους οικογένεια.

Αυτή τη φορά όμως, ένα αδέσποτο κουταβάκι που βρέθηκε να περιπλανιέται ολομόναχο έξω από το προπονητικό κέντρο των Σπατών, κέρδισε την καρδιά του προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα και πλέον ανήκει στην οικογένεια της Ένωσης αφού κοιμάται στο γραφείο του μπαμπά του και έχει αρχίσει κι αυτό να προπονείται με μπάλες του τένις, που είναι στα μέτρα του, όπως βλέπουμε στο βίντεο που ανέβηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Θα το βρείτε με το όνομα malevo_thedog και έχει ήδη πάνω από 3500 ακολούθους.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This