Xάρης Τσαλίκης: Ο μεσαίος γιος του Γιώργου Τσαλίκη συστήνεται στις κάμερες

«Συμβουλές δε ζητάω αλλά πάντα με βοηθάει ο πατέρας μου. Ότι θέλει ο πατέρας μου είμαι πάντα εδώ γι΄ αυτόν» είπε ο Χάρης

Must Read

Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε δηλώσεις στην κάμερα του OPEN που τον συνάντησε στη Θεσσαλονίκη. Ο τραγουδιστής και δημοτικός σύμβουλος, ρωτήθηκε και απάντησε για τα καλοκαιρινά του σχέδια, για αν θα παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι, για το Fame Story και για τον Νίκο Μουτσινά, ενώ πρώτη φορά έκανε δηλώσεις και ο μεσαίος του γιος, Χάρης Τσαλίκης.

“Είναι πάρα πολλές συναυλίες, είναι μια executive εμφάνιση έξω από τη Νέα Υόρκη, στο Χάμπτονς, στη Γερμανία, στην Κύπρο και παράλληλα πρόβες για το Omega stage που ξεκινάμε στις 26 Σεπτεμβρίου” είπε για τα επαγγελματικά του σχέδια.

“Είναι τόσο πιεσμένο το πρόγραμμά μου που προς το παρόν δεν θα υπάρχει κάτι τηλεοπτικό. Θα δούμε… Δεν έχει παγώσει τίποτα, δεν έχει ζεσταθεί τίποτα. Πρέπει να βρω τους χρόνους μου για να μπορέσω να είμαι συνεπής σε οποιαδήποτε υποχρέωση αναλάβω, αν αναλάβω. Καθημερινή εκπομπή με τη σύζυγό μου; Αυτό δε θα το δείτε ποτέ” είπε για την επιστροφή του στα τηλεοπτικά δρώμενα και την πιθανή συμπαρουσίαση με τη σύζυγό του.

Για την απόφαση του Νίκου Μουτσινά να σταματήσει το “Καλό Μεσημεράκι” ο Γιώργος Τσαλίκης είπε: “Εμένα ο Νίκος θα μου λείψει πάρα πολύ. Θεωρώ ότι αυτό που κάνει πέρα από αμιγώς ψυχαγωγικό περνάει πολλά μηνύματα και πολλές φορές με βρίσκει πλήρως σύμφωνο με τις απόψεις του. Δεν θα με έβλεπα σε μια εκπομπή σάτιρας”.

“Όχι. Ξέρω τους coach του Fame Story και είναι πάρα πολύ καλοί. Και τον παρουσιαστή ξέρω” είπε σχετικά με την πιθανή συμμετοχή της στο reality μουσικής.

Στη συνέχεια, στο πλευρό του εμφανίστηκε ο μεσαίος του γιος Χάρης Τσαλίκης ο οποίος είπε για τον πατέρα του: “Συμβουλές δε ζητάω αλλά πάντα με βοηθάει ο πατέρας μου. Ότι θέλει ο πατέρας μου είμαι πάντα εδώ γι΄ αυτόν. Θα ήθελα να τον δω σε σατιρική εκπομπή”.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This