Γιάννης Φλωρινιώτης: Το αντίο του καλλιτεχνικού κόσμου, η δήλωση της κόρης του λίγες ώρες πριν τον θάνατό του και η προφητική του ανάρτηση

Must Read

Έφυγε από την ζωή ο γνωστός καλλιτέχνης Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν με πνευμονικό οίδημα, στο νοσοκομείο Σωτηρία. Ο γνωστός τραγουδιστής έφυγε από την ζωή από ανακοπή καρδιάς.

Ωστόσο μέχρι την τελευταία στιγμή αντιμετώπιζε την ζωή του με χιούμορ. Λίγες ημέρες μάλιστα πριν τον θάνατό του, έκανε μία χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την οποία θα μπορούσε κανείς αν την χαρακτηρίσει κανείς ως προφητική.

«Να δεις που σε χίλια χρόνια θα βρουν οι αρχαιολόγοι τον τάφο του Φλωρινιώτη με τα χρυσαφικά και τα λαμέ και θα νομίζουν πως ήταν βασιλιάς», έγραφε χαρακτηριστικά.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο οι οποίοι έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν για την τελευταία του κατοικία στον παράδεισο.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου έχει ζήσει μεγάλες στιγμές με τον showman. Είχαν τόσο καλές σχέσεις που τον θεωρούσε δεύτερο πατέρα της.

«Καλό ταξίδι (στον δεύτερο μπαμπά μου). Θα Σ’ αγαπώ για πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Με θλίψη ενημερώθηκα για το θάνατο του πολυαγαπημένου μου Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο Γιάννης υπήρξε για μένα και την αδερφή μου μεγάλος δάσκαλος. Ήταν ένας καλλιτέχνης λαμπερός, γεμάτος πάθος για τη δουλειά του, ακούραστος πρωτοπόρος, πολύ μπροστά από την εποχή του και ένας καλόψυχος γλυκός άνθρωπος.

Τα συλλυπητήρια μου σε όλη του την οικογένεια. Γιάννη μου ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα μεγάλη φίρμα και όχι δεν πειράζει», έγραψε στο twitter η Καίτη Γαρμπή.

«Έφυγε ένας καλός συνάδελφος που έχει κάνει την ιστορία του στη δισκογραφία. Ήμουν πολύ καλός φίλος με την οικογένειά του. Με τον αδερφό του, τον Αντώνη Λορέντζο, με τον οποίο παίζαμε και ποδόσφαιρο και έχουμε τραγουδήσει και μαζί. Τον Γιαννάκη τον θαύμαζα πάντα.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει και καλό παράδεισο. Τι άλλο να σχολιάσω; Τι να πω; Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό φεύγουν πολλοί γνωστοί και άγνωστοι φίλοι μας και στεναχωριόμαστε γι’ αυτό», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.




«Ο Γιάννης ήταν ένας πολύ ξεχωριστός καλλιτέχνης – και μεγάλη φίρμα. Για εμένα υπήρξε κι ένας αγαπημένος, ευγενής, χαμογελαστός άνθρωπος που έβλεπα σχεδόν καθημερινά στη γειτονιά. Θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου μέσα από τις παιδικές μου αναμνήσεις. Καλό παράδεισο και κουράγιο στην οικογένειά του», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε επίσης: «Μια (μεγάλη) φίρμα στον Παράδεισο» – Το διαδίκτυο αποχαιρετά τον Γιάννη Φλωρινιώτη

Η κόρη του Αννούλα  μάλιστα θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο για την κατάσταση του πατέρα της πριν από τον θάνατό του και ήθελε να ζητήσει την προσευχή του κόσμου που αγαπούσε τον πατέρα της.

«Το πρωί μας ειδοποίησαν οι γιατροί ότι ο μπαμπάς μου δεν είχε κορεσμό και έπαθε ανακοπή. Τρέξαμε όλοι. Τον έχουν σε τεχνητό κώμα. Λένε ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αλλά εμείς πιστεύουμε πολύ στον Θεό ότι θα μας βοηθήσει και γενικά επειδή είναι πολύ δυνατός… Εύχομαι να με λυπηθεί ο Θεός και να γίνει καλά» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Άννα Φλωρινιώτη, η οποία δεν έφευγε στιγμή από το πλευρό του πατέρα της.

«Οι γιατροί, από τη μέρα που μπήκε μας είπαν ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αλλά ήταν καλά, έτρωγε, έκανε πλάκα, γελάγαμε. Είναι μια εβδομάδα στο νοσοκομείο. Μπήκαμε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους γιατί είχε πέσει πολύ το οξυγόνο του, με τα φάρμακα και τις κορτιζόνες να δυναμώσει.

Ενώ του είχαν απαγορεύσει οι γιατροί να σηκώνεται, όταν έμεινε μόνος του στο δωμάτιο πήγε να σηκωθεί και έπαθε ανακοπή και έπεσε κάτω. Η κατάστασή του δεν έχει σταθεροποιηθεί και οι γιατροί δε μας έχουν δώσει πολλές ελπίδες. Όλη η οικογένεια και οι φίλοι του είμαστε δίπλα του, να νιώθει ότι είμαστε κοντά του» αποκάλυψε σε άλλο σημείο η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη.

«Παρόλο που είναι διασωληνωμένος, εμένα με αφήνουν οι γιατροί και μένω στο δωμάτιο. Είμαι από πάνω του και του μιλάω και του λέω, “μπαμπάκα μου σήκω”. Έπαθα μεγάλο κακό που αρρώστησε ο μπαμπάς μου. Τελευταία είχε πολύ χαμηλό οξυγόνο, δε μπορούσε να περπατήσει καθόλου. Περνάω πολύ άσχημα αλλά δε με νοιάζει, ας γίνει ο μπαμπάς μου καλά και δε με νοιάζει τίποτα άλλο» είπε στην κάμερα της εκπομπή «Happy Day» λίγες ώρες πριν ο πατέρας της, Γιάννης φύγει από τη ζωή.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This