Ο ρομαντικός Στέφανος Τσιτσιπάς: Το μπουκέτο με τα λευκά τριαντάφυλλα στην σύντροφό του

Η Πάουλα Μπαντόσα έγραψε πως είναι το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο

Must Read

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι σε σχέση με την Πάουλα Μπαντόσα και δεν κρύβουν τον έρωτά τους, με τον Έλληνα τενίστα να δηλώνει πρόσφατα ότι η σύντροφός του είναι «αδελφή ψυχή του» ενώ η Πάουλα Μπαντόσα μίλησε για το δεσμό τους σε ισπανικό μέσο.

Οι δυο τους ανεβάζουν συχνά κοινές φωτογραφίες τους στα social media, με τελευταίο ένα εντυπωσιακό story το οποίο δημοσίευσε η Πάουλα Μπαντόσα και έδειξε το δώρο έκπληξη που της έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και επρόκειτο για μια πάρα πολύ ρομαντική χειρονομία.

Ο πρωταθλητής του τένις έστειλε την σύντροφό του λίγο πριν τον τελευταίο του αγώνα ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα τα οποία συνόδευσε με ένα ερωτικό γράμμα, ενώ η ίδια συνόδευσε την φωτογραφία με τη λεζάντα «Είμαι το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο.»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This