«Cherlato»: H Cher λανσάρει το δικό της παγωτό και ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε

«Oλα ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια και τώρα επιτέλους συμβαίνει. Σύντομα περισσότερα» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Must Read

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Cher ανακοίνωσε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα ακόμη, γλυκό αυτή τη φορά, επιχειρηματικό της εγχείρημα. Το δικό της παγωτό με την ονομασία «Cherlato».

«Ναι, αυτό είναι αληθινό… Λανσάρω το παγωτό μου…Το νου σου LA!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής στο Instagram η σταρ ξαφνιάζοντας τους 2,6 εκατομμύρια θαυμαστές και ακολούθους της ενώ αποκάλυψε ότι δούλευε πάνω στη συγκεκριμένη επιχειρηματική ιδέα από το 2018.

«Oλα ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια και τώρα επιτέλους συμβαίνει. Σύντομα περισσότερα», συνέχισε η διάσημη τραγουδίστρια ενώ μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει ένα μεγάλο χρωματιστό φορτηγό να είναι ζωγραφισμένο με διάφορες γεύσεις παγωτών σε σχήμα χωνάκι και το πρόσωπο της να το τρώει σε ασπρόμαυρη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This