Τα «χώνει» η Έλενα Τσαγκρινού: «Η απάντηση μου είναι απλά αυτή και πάντα αυτή θα είναι»

Η αιχμηρή ανάρτηση για παρουσιαστές και καλλιτέχνες...

Must Read

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις από τα πύρινα μέτωπα που έχουν «ανοίξει» στη χώρα μας, με πολλούς να προσπαθούν να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους με όποιο τρόπο μπορούν, ακόμη και με μία απλή κοινοποίηση πληροφοριών στα social media.

Σύμφωνα όμως με την Έλενα Τσαγκρινού, άνθρωποι με μεγάλη επιρροή στο κοινό, όπως είναι παρουσιαστές και γενικότερα οι καλλιτέχνες, δεν έχουν δείξει πως νοιάζονται για ότι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας, γεγονός το οποίο την απογοητεύει.

«Από μερικούς μεγαλύτερου βεληνεκούς καλλιτέχνες, παρουσιαστές, περιμέναμε περισσότερη ευαισθησία περί του θέματος, μπαίνοντας βλέποντας stories συνειδητοποιείς.

Δεν βγάζω τον εαυτό που απ’ έξω, αλλά έσω και αν δεν «ξυπνήσαμε» την πρώτη μέρα της καταστροφής της χώρας από τον εμπρησμό, ας βοηθήσουμε με πληροφορίες-ευαισθητοποίηση έστω και αργότερα.

Λυπάμαι τόσο «μεγάλα» ονόματα να μην έχουν ευαισθητοποιηθεί και στα social», έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα story που ανάρτησε στο instagram account της.

Ενώ στην συνέχεια ζήτησε από τους ακόλουθούς της να της στείλουν πληροφορίες σχετικές με τις πυρκαγιές κι εκείνη με την σειρά της θα τις δημοσιεύσει στο δικό της προφίλ στο instagram.

«Και τέλος με την σειρά μου θα ήθελα να κοινοποιήσω κάποια σχετική πληροφορία που θα θέλατε να μεταφέρετε σε μεγαλύτερο εύρος κόσμου μέσα από τα δικά μας social.

Στείλτε μου αν μπορώ να βοηθήσω με ανάρτηση story κάπου.

Έλενα Τσαγκρινού με αγάπη», κατέληξε η τραγουδίστρια.

Ωστόσο υπήρχαν ορισμένοι follower της που χλεύασαν τις αναρτήσεις της αυτές.

«Άμα δεν καταφέρεις να κοιμηθείς πάρε κανένα ζάναξ», της έστειλε ένας σε προσωπικό μήνυμα με την ερμηνεύτρια να το δημοσιεύει και να απαντάει πως: «Όσοι θέλουνε να γράφουν αρνητικά μηνύματα στα dm ανθρώπων και εδώ, αλλά και στο Tik Tok, δεν έχω να σχολιάσω γιατί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν. Η απάντηση μου είναι απλά αυτή και πάντα αυτή θα είναι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This