Άννα Φόνσου: «Εγώ χτυπιόμουν, έλεγα στον Σωτήρη Μουστάκα να κάνουμε μηνύσεις»

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για το Όσκαρ που έχασε ο Σωτήρης Μουστάκας.

Must Read

Το Βραβείο Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για το ρόλο του ως Μιμυθός στην ταινία Αλέξης Ζορμπάς, έχασε για 2 λεπτά ο Σωτήρης Μουστάκας.

Ο αγαπημένος κωμικός απέσπασε πολύ θετικές κριτικές για την ερμηνεία του, δυστυχώς όμως έχασε την υποψηφιότητα λόγω της διάρκειας που εμφανίστηκε στο φιλμ, καθώς δεν εμφανίστηκε πάνω από ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο, το οποίο είχε καθοριστεί για να μπορέσει να κερδίσει το πολυπόθητο αγαλματίδιο.

Για τον λόγο που ο Σωτήρης Μουστάκας έχασε το Όσκαρ μίλησε η Άννα Φόνσου στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» τονίζοντας πως: «Ο Σωτήρης ήταν ένα σπουδαίος ηθοποιός, πολύ καλός μου φίλος, μεγάλος ηθοποιός. Νομίζω ότι δεν το ήξερε και ο ίδιος πόσο μεγάλος ήταν. Έχασε το Όσκαρ για δύο ψήφους. Δεν νοιάστηκε, δεν ήξερε και κανέναν, δεν είχε πάει καν εκεί. Δεν τον ένοιαξε και πολύ που δεν το πήρε»

«Εγώ χτυπιόμουν, έλεγα να κάνουμε μηνύσεις και μου έλεγε “Τι να το κάνω το Όσκαρ;”. Ήταν από τους καλύτερους κωμικούς! Ήταν θεατρικός ηθοποιός. Η αγάπη του η μεγάλη ήταν να παίξει κλασσικούς ρόλους.

Ήταν και τραγικός ηθοποιός, είχε πολλά προσόντα. Ήταν σεμνός, δεν έλεγε καν αυτά που έχει σπουδάσει. Είναι απώλεια που λείπει ο Σωτήρης από τη ζωή μας! Πολύ ταπεινός, πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του. Θα ήταν ο μόνος που θα είχε Όσκαρ», περιγράφει στη συνέχεια η σπουδαία ηθοποιός και καταλήγει: «Ο Σωτήρης δεν έκανε ποτέ χαζές συζητήσεις, ήταν ενημερωμένος για την πολιτική κατάσταση σε Ελλάδα και Κύπρο. Είχε τόσα προσόντα που σε νευρίαζε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This