Βρισηίδια Ανδριώτου: Μόνη της διακοπές στην Χαλκιδική – Χώρισε με τον Σπύρο Μαρτίκα;

Must Read

Διακοπές μόνη της κάνει η Βρισηίδα Ανδριώτου χωρίς να έχει στο πλευρό της τον Σπύρο Μαρτίκα, γεγονός το οποίο προκάλεσε προβληματισμό φτου σε φανς του ζευγαριού.

Το νεαρό μοντέλο βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες στη Χαλκιδική ενώ ο φαρμακοποιός είναι στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Όπως εξήγησε η πρώην παίκτρια του survivor, στον προσωπικό της λογαριασμό στο tik tok, με το Σπύρο Mαρτίκα βρίσκονται ακόμη σε σχέση, ωστόσο χρειάστηκε να πάει στη Χαλκιδική στο εξοχικό της για να δει την οικογένειά της για να ξεκουραστεί.

«Έχω πάρα πολλές τέτοιες ερωτήσεις. Θα απαντήσω μία και καλή σε βίντεο. Παιδιά, δε χώρισα από τον Σπύρο. Έχω έρθει εδώ στη Χαλκιδική στο εξοχικό για να δω την οικογένειά μου, να κάνω μπάνια και να ξεκουραστώ. Ο Σπύρος μου με περιμένει στην Αθήνα που έχει το φαρμακείο του και δουλεύει, γιατί η αδελφή του πρέπει να κάνει διακοπές και να ξεκουραστεί επιτέλους. Ο Σπύρος έλειπε τόσους μήνες και γι’ αυτό έχει μείνει τώρα τον Αύγουστο στο φαρμακείο. Λείπω περίπου δύο εβδομάδες αλλά ήθελα κι εγώ να ξεκουραστώ», είπε χαρακτηριστικά.

«Θύμωσε που έχω φύγει τόσες ημέρες και δεν θα ξαναφύγω» προσθέτει η Βρισηίδα Ανδριώτου.

@vrisiida_andrio

Απάντηση στον χρήστη @athenoullapsara #foryou #foryoupage #fyp #viral #trend

♬ πρωτότυπος ήχος – Βρισηίδα Ανδριώτου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This