Γέννησε η Φανή Γιαβρίδου: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά ο Απόστολος Ρουβάς

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή της σήμερα το μεσημέρι η Φαίη Σκορδά.

Must Read

Ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου έγιναν χθες Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 γονείς. Η σύντροφος του σεφ και πρώην παίκτη του Survivor έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3370 με καισαρική τομή. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή της σήμερα το μεσημέρι η Φαίη Σκορδά.

Ο Απόστολος Ρουβάς μιλώντας για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, την πατρότητα και το ενδεχόμενο γάμου, είχε δηλώσει λίγους μήνες πριν: «Νιώθω φανταστικά που θα γίνω πατέρας. Αμέσως μόλις μάθαμε για την εγκυμοσύνη, πήγαμε σε γιατρό για να είμαστε σίγουροι ότι είναι όλα καλά. Δεν ξέρω πως θα είμαι ως πατέρας. Ήταν επιθυμία μου να γίνω πατέρας κάποια στιγμή. Δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον γάμο με τη σύντροφό μου».

Ενώ σε άλλη συνέντευξή του είχε δηλώσει για τη γέννηση του γιου του: «Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή! Μια μέρα ψωνίζαμε και η Φανή μπήκε σε ένα φαρμακείο για να πάρει ένα τεστ. Γιατί είχε τις αμφιβολίες της. Ένα βράδυ καθόμασταν στον καναπέ και μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι έγκυος. Ξετρελάθηκα! Είχα ατελείωτο άγχος μέχρι να βεβαιωθούμε ότι είναι όλα καλά. Αλλού πατούσα αλλού βρισκόμουν. Έχω ζήσει αρκετά με τα ανίψια μου. Μπορώ να πω ότι τότε ήταν που άρχισα έντονα να θέλω να ζήσω μια τέτοια κατάσταση. Μου άρεσε πολύ αυτό που έβλεπα. Ήθελα πολύ να το ζήσω. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη χάρηκαν πάρα πολύ, το περίμεναν». 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This