«Οι γυναίκες είναι τα πιο δυνατά όντα στον πλανήτη, μετά έρχονται οι καρχαρίες»

Όσα είπε ο Αποστόλης Τότσικας για τις γυναίκες

Must Read

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡT «Στούντιο 4» ήταν ο Αποστόλης Τότσικας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις γυναίκες, σημειώνοντας ότι είναι παλιακή η αντίληψη ότι η γυναίκα πρέπει να παραμερίσει τη δουλειά της για το μεγάλωμα των παιδιών.

«Είναι πολύ παλιακό να πρέπει μια γυναίκα να παραμερίσει τα πάντα για να μεγαλώσει τα παιδιά της. Είναι πολύ λάθος. Νομίζω οι γυναίκες είναι τα πιο δυνατά όντα στον πλανήτη Γη. Μετά νομίζω έρχονται οι καρχαρίες, μετά κάπου πολύ χαμηλά είναι οι άντρες», τόνισε.

«Δεν συζητήθηκε ποτέ να σταματήσει κάποιος από τους δυο μας την δουλειά. Ίσα ίσα που εγώ θέλω να δουλεύω και θέλω να δουλεύει και η γυναίκα μου. Πάντα πρέπει να βρεις μια χρυσή τομή. Ότι μπορεί να λείπεις από το σπίτι είναι κάτι το οποίο είναι de facto για όλο τον κόσμο, δεν μπορείς να είσαι εκεί συνέχεια. Το θέμα είναι να είναι ποιοτικές οι στιγμές που περνάς με τα παιδιά σου, όσο πιο πολύ μπορείς», συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This