Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ αποκάλυψε το πώς προέκυψαν οι μώλωπες στο πρόσωπό του

Γιατί ήταν μαυρισμένα τα δυο του μάτια;

Must Read

O Mαρκ Ζούκερμπεργκ εξέπληξε τους διαδικτυακούς του φίλους όταν ανέβασε μια φωτογραφία του στην οποία ποζάρει με μαυρισμένα μάτια και επειδή όλοι θα έσπευδαν να αναρωτηθούν τι  του έχει συμβεί, εξήγησε από μόνος του το λόγο στη λεζάντα.

Ο 39χρονος CEO του Meta έγραψε λοιπόν ότι έκανε πυγμαχία: «Το σπάρινγκ ξέφυγε λίγο. Ίσως πρέπει να αναβαθμίσω το avatar μου». Τον τελευταίο καιρό, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και κυρίως με το Ζίου Ζίτσου και είναι κάτι το οποίο είχε αποκαλύψει σε μια συνέντευξή του πριν από ενάμιση περίπου χρόνο.

«Το MMA είναι τέλειο. Έπειτα από 1-2 ώρες προπόνησης ή πάλης με φίλους, είμαι έτοιμος να λύσω οποιοδήποτε πρόβλημα στη δουλειά», είχε πει, μεταξύ άλλων, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος είχε κερδίσει και μετάλλια, στους πρώτους αγώνες Ζίου Ζίτσου που συμμετείχε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This