Η Ναταλία Γερμανού αποχαιρετά τον καλύτερό της φίλο που έφυγε από τη ζωή

«Σε ευχαριστώ για τα 16 χρόνια αγάπης, παιχνιδιού, τρυφερότητας. Ζήσαμε τόσα πολλά μαζί κι εύχομαι να τα χάρηκες όλα…» Έγραψε μεταξύ άλλων

Must Read

Η Ναταλία Γερμανού έχασε τον σκύλο της, Μίκυ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 16 ετών και μοιράστηκε τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδευσε με μια συγκινητική λεζάντα.

«Μικάκι μου… Σ ευχαριστώ για τα 16 χρόνια αγάπης, παιχνιδιού, τρυφερότητας. Ζήσαμε τόσα πολλά μαζί κι εύχομαι να τα χάρηκες όλα… Όνειρα γλυκά ψυχάκι μου. Ξεκουράσου τώρα. Ο Μικυ μου. 2006-2023», έγραψε η Ναταλία Γερμανού κάτω από τη φωτογραφία που κοινοποίησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This