Αυστραλία: Νεκρός 16χρονος από πυρά αστυνομικών – Επιτέθηκε σε άνδρα με μαχαίρι 

Το θύμα του μαχαιρώματος βρίσκεται σε «σοβαρή» αλλά σταθερή κατάσταση

Must Read

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στην Αυστραλία, όπου ένας 16χρονος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών αφού νωρίτερα είχε επιτεθεί με μαχαίρι και είχε τραυματίσει έναν άνδρα σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στο Περθ.

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης αυτής της πολιτείας Ρότζερ Κουκ και η αστυνομία πρόκειται για έναν «ριζοσπαστικοποιημένο» έφηβο ο οποίος κρατώντας μαχαίρι «όρμησε» εναντίον των μελών των δυνάμεων επιβολής της τάξης. Εκείνοι από την πλευρά τους «απάντησαν» πυροβολώντας τον 16χρονο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. 

«Υπάρχουν ενδείξεις ότι είχε ριζοσπαστικοποιηθεί στο διαδίκτυο. Αλλά θέλω να καθησυχάσω την κοινότητα σε αυτό το στάδιο ότι φαίνεται ότι έδρασε αποκλειστικά και μόνος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός της Πολιτείας Ρότζερ Κουκ.

Όσον αφορά στο θύμα του μαχαιρώματος, είναι ένας «μεσήλικας» ο οποίος βρίσκεται σε «σοβαρή» αλλά σταθερή κατάσταση και φαίνεται πώς δεν κινδυνεύει η ζωή του.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This