Συγκλονίζει η Όλγα Κιουρτσάκη: «Έκλαιγα τις πρώτες μέρες αρκετά, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Must Read

Πριν δύο μήνες η Όλγα Κιουρτσάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η μονάκριβή κορούλα της, της άλλαξε ολόκληρη τη ζωή.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου απολαμβάνει την μητρότητα και συχνά πυκνά μοιράζεται στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους από την καθημερινότητά της ως νέα μαμά.

Αυτήν την φορά όμως, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο tik tok προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, όπου αποκάλυψε ότι ο πρώτος καιρός ως μητέρα ήταν εξαιρετικά δύσκολος.

«Έχασα τα κιλά από την κούραση. Τα πρώτα 5 τα έχασα στο μαιευτήριο. 11 κιλά είχα πάρει στην εγκυμοσύνη, μόνο κοιλιά είχα. Τα υπόλοιπα 6 κιλά τα έχασα μέσα σε 15 μέρες από την κούραση, το άγχος μου και από τα baby blues. Έκλαιγα τις πρώτες μέρες αρκετά, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ, ήταν κάτι καινούργιο για εμένα να έχω παιδάκι.

Τώρα έχω αρχίσει να ξαναπαίρνω κιλά, ελπίζω να μην βάλω πολλά ακόμα γιατί 3-4 τα ξαναπήρα. Είναι επειδή θηλάζω και τρώω σούπες, αλλά τις τρώω με ψωμί. Δεν κατάλαβα, γιατί να μην φάω ψωμάκι; Και γιατί να μην φάω και το γλυκό μου; Θα το φάω και το γλυκό μου. Μανούλα είμαι, θα τα χάσω», είπε χαρακτηριστικά.

@olgadkiourtsaki

Απάντηση στον χρήστη @marthalioliou37 #scorpio_love #σαςαγαπωολους❤️❤️❤️❤️😚 #fypシ #foryoupage #τρελαίνομαι #φιλοιτικτοκ #fyp #2023 #foryoupageofficiall #γιαεσας #fy

♬ πρωτότυπος ήχος – OlgaDK

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This