Άννα Φόνσου: «Οδηγούσα 35 χρόνια χωρίς δίπλωμα»

Πρόσθεσε όμως ότι έχει δίπλωμα εδώ και τρία χρόνια

Must Read

H Άννα Φόνσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ταινία «Αγοροκόριτσο» μετά την οποία απέκτησε ένα αυτοκίνητο σε ηλικία μόλις 16 ετών.

«Για τη διαφήμιση για το “Αγοροκόριτσο”, εγώ τους είπα ότι θα γίνω διεθνής. Δεν με ζήτησε ποτέ κανένας από την Ευρώπη, αλλά πέτυχε το “Αγοροκόριτσο”. Δεν με πλήρωσαν, αλλά επειδή έγινε πολύ μεγάλη επιτυχία, ο Καρατζόπουλος μου πήρε ένα αυτοκίνητο κι εγώ ήμουν 16 ετών», εξομολογήθηκε.

«Δεν μπορούσα να έχω αυτοκίνητο, μου είπε αν ξέρω να οδηγώ και μου το έδωσε. Οδηγούσε ένας ξάδερφός μου μέχρι που με σταμάτησε ένας αστυνομικός και μου είπε “είσαι παράνομη”. Του είπα “σε παρακαλώ, πρέπει να πάω στο Σπίτι του Ηθοποιού” και μου απάντησε “δεν τα χάφτουμε αυτά, δώσε το δίπλωμά σου”. Λέω ότι δεν το έχω μαζί μου και πήγα στην τροχαία και μου είπε ο διευθυντής “καλώς την Αννούλα”. Του λέω “το έχω χάσει το δίπλωμά μου και όταν το πήρα δεν είχε εφευρεθεί η τεχνολογία”» πρόσθεσε.

«Δεν κατάλαβε ο άνθρωπος ότι μπορεί για 35-40 χρόνια να οδηγώ χωρίς δίπλωμα. Έχω τρία χρόνια δίπλωμα. Στην Γερμανία είχα βγάλει δίπλωμα, τους είπα ότι δεν έχω και το έχω στην Ελλάδα και μου έβγαλαν οι Γερμανοί. Εκεί έδωσα εξετάσεις» κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This