Eικόνες από το baby shower της Χριστίνας Βραχάλη

Οι φωτογραφίες με τους φίλους της και φουσκωμένη κοιλιά

Must Read

Η Χριστίνα Βραχάλη είναι έγκυος και βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν γεννήσει το μωρό της. Οι φίλοι της συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της για να φάνε, να πιούν και να γιορτάσουν τον ερχομό του πρώτου παιδιού της αθλητικής ρεπόρτερ που θα γίνει μητέρα παρόλο που με τον πατέρα του μωρού της έχουν χωρίσει.

Η Χριστίνα Βραχάλη, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το baby shower που έγινε στο σπίτι της και πόζαρε μαζί τους με φουσκωμένη κοιλιά χαμογελαστή και ευτυχισμένη.

Στη λεζάντα του άλμπουμ έγραψε: «Είναι στιγμές που νιώθω -και ΕΙΜΑΙ- ο πιο “πλούσιος” άνθρωπος στον κόσμο. Οι φίλοι μου. Ό,τι πιο σημαντικό έχω. Η οικογένειά μου. Η αιτία που είμαι αυτός ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

(Σαν σήμερα πριν από 2 χρόνια έχασα τον chili. Κάνατε αυτή την ημέρα για μένα πιο φωτεινή)»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This